Ann Britt Hangeraas

Redaksjonen

Tanken på å bli rammet av kreft var verre enn å fjerne brystene

Valget Fredrikke tok var enkelt, men ikke lettvint. Det har gitt henne sjansen moren hennes ikke fikk.

Hjemmet uke 27 er i salg fra 29.6.2015

Hjemmet denne uken

Klikk her for å få et godt abonnementstilbud!

Bakebok med 133 oppskrifter!

Hjemmets store bakebok er i salg fra 15.6.2015.

Lær kryssord av eksperten

Jan-Tore Stien har vært kryssordforfatter i 35 år. Nå kan både nybegynnere og mer erfarne løsere få hint og tips om hvordan nøttene skal knekkes.

Stian Valderhaug

Redaksjonen

Saftig waleskringle

Imponer med en lekker waleskringle til sommerselskapet. Synes du det ser vrient ut, kan du lage porsjonskaker istedet.

Matprat

Redaksjonen

Deilige kaker

Monica Aafløy Hansen

Redaksjonen

Mørk, uimotståelig søtsak

Denne uimotståelige sjokoladekaken tar seg godt ut på kakebordet.

Monica Aafløy Hansen

Redaksjonen

Herlig sitron- og kokosfristelse

Kokos og sitron er en herlig smakskombinasjon, og denne oppskriften med Kesam er saftig og smakfull.

Oppskrifter: Franciska Munck-Johansen

Redaksjonen

Franciskas forførende sjokoladedrøm

En sjokoladekake fylt med luftig krem og toppet med fløyelsmyk sjokoladekrem og friske bær. Her får du en sjokoladedrøm som forfører de fleste!

Sissel Lind

Redaksjonen

Fortsatt ledige plasser på Hjemmets høsttur til Kina

Bli med til det fantastiske silkelandet Kina i oktober. Denne gangen besøker vi håndverkssentre og ser fremstilling av silke og blåtrykk. I Nantong, den kinesiske bomullshovedstaden, skal vi veve, spinne og farge på Kinas tekstilmuseum. Turen avsluttes i fantastiske Shanghai.

Ta med deg Hjemmet i ferien - og knips et bilde!

Vi ba leserne ta med Hjemmet på neste feriereise, og det strømmer inn med flotte bilder. Legg ut et bilde på vår Facebookside, eller send inn til redaksjonen, så er du med i trekningen.

Mai-Britt E. Sverd

Redaksjonen

Reportasjer

Anita Bakker

Redaksjonen

Fargerik og frisk ostekake

Prøv denne lekre ostekaken som er enkel å lage og smaker himmelsk.

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag

Kristin Jøtun

Redaksjonen

Flettet jordbærlengde

Søt gjærbakst rett fra ovnen er helt vidunderlig og noe av det beste vi kan servere.