Arnie Stalheim

Redaksjonen

Vin og øl til pinnekjøtt

Pinnekjøtt kan være bare saltet, men også saltet og røykt. Det krever litt forskjellig drikke, og vi anbefaler både øl og vin.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ukas høydepunkt er denne fantastiske burgeren

Bare bildene er nok til å gi deg vann i munnen.

Populære videoer

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Forrett med parmaskinke

Denne lages på under ett minutt.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Du spiser vel ikke det grønne i hvitløken?

Du lærer noe nytt på 22 sekunder.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Vips, så er ingefæren skrelt!

Du har redskapet i skuffen.

Test disse

Prøv inspirasjons-knappen!

Klikk på meg! Og se hva som skjer...

Moderne norsk

Her samler vi alle videoene i serien om Moderne norsk mat.

Her er alle matquizene

Alle spørsmålene du ikke kan om mat samlet på et sted.

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Vin og øl til ribbe

Noen vil ha øl, mens andre vil ha vin. Vi gir deg begge deler.

Annonse

Mest leste saker

Annonse:

Forbrukertester

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ukemeny med masse smak

Gjør deg klar til en krydderuke.

Forrett med hjertesalat

Ser videoen på 54 sekunder, så lager du dette i kveld. Garantert.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Forrett med parmaskinke

Denne lages på under ett minutt.