Christopher Sjuve

Redaksjonen

Åtte oppskrifter med laks

Du digger alle sammen.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ukas høydepunkt er denne fantastiske burgeren

Bare bildene er nok til å gi deg vann i munnen.

Populære videoer

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Forrett med parmaskinke

Denne lages på under ett minutt.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Du spiser vel ikke det grønne i hvitløken?

Du lærer noe nytt på 22 sekunder.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Vips, så er ingefæren skrelt!

Du har redskapet i skuffen.

Test disse

Prøv inspirasjons-knappen!

Klikk på meg! Og se hva som skjer...

Moderne norsk

Her samler vi alle videoene i serien om Moderne norsk mat.

Her er alle matquizene

Alle spørsmålene du ikke kan om mat samlet på et sted.

Marit Røttingsnes Westlie

Redaksjonen

Napoleonskake lager du i dag

Den berømte kaken er garantert mye enklere å bake enn du tror!

Annonse

Mest leste saker

Annonse:

Forbrukertester

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ukemeny med billig mat

Vin og øl til pinnekjøtt

Pinnekjøtt kan være bare saltet, men også saltet og røykt. Det krever litt forskjellig drikke, og vi anbefaler både øl og vin.

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag

Christopher Sjuve

Redaksjonen

- Jøss? Kan jeg lage en slik forrett?

Ja, klart du kan. Se hvordan du får dem til å vokse i ovnen.