Dagshoroskop 9. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har lett for å komme på etterskudd i dag. Ingenting stresser deg mer. Du vil oppføre deg som ufint i trafikken, og gjør alt du kan for å kappe svinger. Dette gjør underverker for egoet ditt, men du bør skjerpe deg om du vil unngå å stille med et ekstraordinært bidrag til statskassen.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du er lettere forvirret. Etter en bedre periode har det plutselig samlet seg opp bunker med papirer og ubetjent post på skrivebordspulten din. Vel, noe må gjøres. Best å hente ekstra provianter og noe å drikke på kantinen.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Ord er ditt våpen. Og du mangler ikke på ammunisjon i dag. Men du gjør deg ikke vanskelig, og er villig til å føye deg etter omstendighetene for å finne frem til enkle løsninger. Dette forventer du noe igjen for.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Mor har ringt. Og du har ringt din søster, som har snakket med din bror, som har ringt deg, før du har rukket å ringe din mor tilbake igjen. Det er fare for å gå inn i en ond sirkel. Dra ut kontakten og gå og snakk med en nabo i stedet.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Omstendigheter kan forsøke å vippe deg av pinnen, og du har lett for å handle i hastverk. Dette kan føre til overdrivelser, en budsjettoverskridelse, eller at du plasserer ballen langt over mål. Don't do it! Din dømmekraft er satt på prøve.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Det skjer nok rundt deg, og dette er bra for forretninger. Bare det ikke hadde gått på bekostning av kvalitet. Du har et blandet forhold til fastfood-bransjen, men der har de i hvert fall lært å be folk rydde opp etter seg.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Ettermiddagen er særlig gunstig dersom du er selger, jobber som megler eller arbeider innen litteratur. Mye bra blir gjort i løpet av dagen, og du kan gjøre avtaler med en venn for kvelden.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du har lyst til å sette deg ned med sudokuen, men er redd for at noen skal fylle inn de tomme feltene og stikke av med svaret. Jobb er jobb. Ta sudokuen først når du kommer hjem.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du kan alt om ingenting, men er evig optimist. Akkurat i dag spesialiserer du deg i alternativ medisin. Du trykker og tar på alle, og leverer dine prognoser om fremtiden.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du får lyst til å flørte med noen av dine yngre medarbeidere. Din kunnskap og erfaring gjør at du med rette kan gjøre krav på litt oppmerksomhet. Best å være ærlig hvis du blir avslørt.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du trives med aktivitet rundt deg, og føler deg på høyde med anledningen. Noen viser interesse for dine kreative nyskapninger. Kvelden er heldig for kommunikasjon og intellektuelle oppgaver.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du har lyst til å oppdatere noen, men pass på at dine beskrivelser ikke er misvisende. Du finner alltid en løsning som virker, men unngå å skyve feilen videre ned i systemet. Da blir det bare mer å rette opp siden. Er det riktig å overlate dette til noen andre?

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning