Årshoroskop 2008 - Skorpionen

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Skorpionen 24. oktober - 22. november

Det er mange ting som vil falle på plass uten at du selv gjør noe som helst for det. I arbeidslivet er det ro og fremgang. Du stiller ikke de store kravene for tiden, men er flink til å være fornøyd med det du har.

I de første månendene av året er det særlig fokus på all slags kommunikasjon. Det handler for eksempel om kontrakter, avtaler, møter, søknader og lignende hvor du har de beste betingelsene for å komme igjennom med dine meninger. I sommerperioden er det tid til å slappe av i ditt familieliv.

I sensommeren og hele det siste halvåret er det mye uro og frustrasjon omkring din arbeidssituasjon.

Kjærlighet:

I februar og mars er det særlig fokus på ditt kjærlighetsliv. Dette kan være perioden hvor du møter den rette. Det kan også være at du og eksisterende partner knytter tettere bånd sammen. I sommerperioden kan du forvente overraskelser og uventede hendelser. Du kan også selv være den som starter noe, du er rastløs og rebelsk og finner deg ikke i noe som helst!

Jobb:

Du kan forvente den fremgangen du selv legger i ditt arbeidsliv. Ønsker du å endre situasjon er det i de første månedene du har de beste betingelsene for det. I sommerperioden vil du få et tilbud som du har vanskelig for å takke nei til. Men det å avslutte noe og begynne noe nytt, kan være ganske vanskelig for deg. Du vil jo gjerne ha oversikten over alle situasjoner, stemmer ikke det?

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning