Årshoroskop 2008 - Skytten

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Skytten 23. november - 21. desember

Du vet godt at du ønsker å vokse og skape bedre betingelser for deg selv i ditt arbeidsliv. Det er dog ikke så lett som det ser ut til å være. Du føler deg bremset, blokkert eller på andre måter utelukket for fremgang, men du får din ønskede medvind i løpet av våren og sommeren. Kanskje er dette et hint om at du skal kikke i en helt ny og annen retning.

Det er uro i luften. Føler du tvil på et bestemt område, skal du vite at det absolutt ikke eksisterer noen tvil! Din følsomhet og hengivenhet er noe som blir verdsatt av dine omgivelser. I det siste halvåret er det liv og røre omkring dine hjemlige trakter.

Kjærlighet:

Allerede fra årets begynnelse har du kjærlighetens planet Venus i ditt tegn. Det gir grobunn og gode betingelser for alt som har med parforhold og romantikk å gjøre. Det er opp til deg å dra fordel av Venus positive energi. Har du lyst til å ta initiativer, så må du gjerne gjøre det! Både på sommeren og i det siste halvåret har du igjen gode betingelser. Her kan du møte den rette!

Jobb:

Du kan forvente at det blir lagt merke til deg i årets første del. Du er kjent for å være hurtig og effektiv og det blir du belønnet for. I både første halvår og sommer er det lagt opp til avslutninger og nye betingelser. Utland og reiser kan få en avgjørende innflytelse på ditt arbeidsliv. Og dette er virkelig et pluss for deg!

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning