Månedshoroskop: April

Les hva stjernene sier om april!

Publisert Oppdatert

Væren


April kan by på hindringer innledningsvis. Ikke alle jobber like fort eller har samme kapasitet som deg. Du kan ta deg tid til å hjelpe andre, men andre vil ha en lei tendens til å møte nokså uforberedt til anledningen. Det kan være nødvendig å dele opp ting, slik at ikke dette får konsekvenser for dine egne resultater. Væren kan finne på mye rart, men her kan du også bli tildelt kritikk du ikke er berettiget. Det skjer mye rundt deg, og du er tilsynelatende i pakt med Skorpionen.

Vårrengjøringen kan gå hardt for seg i år, men det er også gamle ting som kan repareres. Dine drifter er sterke og du har behov for kos og oppmerksomhet. Den 13. kan det dukke opp uventede nyheter, og det vil være gode muligheter innen arbeid og næring frem til den 17. Etter den 20. kan du være klar for søt musikk, og mellom den 23.-26. april er bra for kjærlighet. Slutten av måneden byr på en heldig vending.Tvillingene


Prøv å holde orden på økonomien i den første uken. Du har som regel nok med å holde oversikt over ditt eget regnskap, men denne uken må du i tillegg ta høyde for at andre heller ikke kan gjøre rede for sine forpliktelser. Det kan være nødvendig å tilbakekalle en utlånt gjenstand, eller den kommer tilbake i forringet tilstand. Nymånen den 6.april gjør deg mer ettertraktet av næringslivet denne måned.

Du vil også stå sentralt som en nøkkelperson, og du er flittig opptatt innen flere praktiske prosjekter. Det kan bli en del reisevirksomhet i midten av måneden, og du bør være forberedt og fleksibel på endringer i kjøreskjema. Den 18.-21. kan fremme kjærlighet, og dette er også en god tid for å sende ut hyggelige invitasjoner. De siste dager i måneden er det formelle anledninger.


Tyren


Når månen beveger seg gjennom ditt tegn den 7.-9. april er dette regnet som noen av årets gunstigste dager av gamle egyptiske astrologer, så du kan like gjerne benytte deg av dem. Dersom det stikkes kjepper i hjulene for deg denne måneden kan det være noe du skal rydde opp i, komme deg ut av eller avslutte. Det åpner for nye muligheter. Strategisk sett, dersom du føler at ting står i stampe, kanskje du skal alliere deg med en makker som kan representere dine interesser i en kortere periode.

Den 12.-22. april er blant dine beste dager, hvor du får det meste som du vil. Det er bra for jobb og forretninger i denne perioden, men deretter oppstår en potensiell uenighet eller konflikt. Gjør det beste ut av situasjonen og du vil redde ansikt. Månedens siste dager er bra for gammelt vennskap og langsiktige investeringer.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.

Krepsen


Måneden begynner med mange fristelser. Det kan være en frigjøringsperiode, både økonomisk, emosjonelt eller seksuelt, men du opplever at din personlige dømmekraft er satt på prøve og du kan sloss med enten praktiske hindringer eller vanskelige verdivalg. Skorpionen dukker opp i din skuddlinje, og dere er tilbøyelige til å utfordre hverandre. Men det kan hende dere leter etter de samme tingene, og bør da forsøke å hjelpe hverandre i stedet for å gå i forsvar.

Nymånen den 6. april har spesiell betydning for deg, og kan signalisere nye begynnelser eller offentlige markeringer. Det er endringer i hjem og familie, noen har lyst til å prøve å stå på egne ben. Utgifter kan bli høyere enn forventet i midten av måneden og det er mulig du bør skjære ned på en aktivitet eller enkelte omkostninger. I slutten av april fokuserer du på ditt forhold og søker nye måte å uttrykke deg selv gjennom forelskelse, lek og hobby.Løven


Måneden begynner med at du har alt for mye å gjøre. Du har sans for det dramatiske, men prøv å ta en ting av gangen og unngå overdrivelser. Dersom du ikke har gjort det ennå er det på høy tid å ordne opp i noen offentlige dokumenter, og ikke se på det som noe negativt for det er kun snakk om å sikre dine egne rettigheter.

Dersom du er i en jobb som er krevende, vær klar over at du tar ganske mye ut. Du er sterk på dagtid, men trenger å hvile på kvelden. Ditt sosiale nettverk er litt komplisert og sammensatt, så bruk tid på å utvikle og styrke bekjentskaper. Benytt anledninger til å hente inn inspirasjon og påfyll. Det blir noen spennende aktiviteter i uken fra den 12. april. Værens tegn kan fascinere deg, Tvillingene eller Fiskene. Fra omtrent den 20. vil du lansere nye aktiviteter profesjonelt, og her er det mulighet for gode investeringer.Jomfruen


Ditt stjernetegn er som regel opptatt av praktiske detaljer, helse og servicenæring. Begynnelsen av måneden bringer stimuli, men folk vil forsøke å strekke deg i flere retninger samtidig, og du vil trenge din evne til å prioritere for ikke å vasse i rot. Det viktigste er å sortere ut misforståelser og feilaktig informasjon. Da er det mindre sannsynelig at arbeid blir forgjeves.

Halvmånen den 12. april byr på gode nyheter og en invitasjon til fest og moro. Dette er en god tid for å investere eller utvide dine horisonter. Se opp for overdrivelser, men husk det kan være bedre med for mye informasjon enn for lite. Siste del av måneden er løsningsorientert. Din planet, Merkur, står heldig stilt mellom den 21.-24. april. For å åpne opp for kjærlighet og romanse bør du prøve å ta ting mindre høytidelig. Du kan være en skøyer når du vil. Ikke glem å sette av tid til å leke.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.Vekten


Tidlig i måneden er en glimrende tid for reiser, utdannelse og kontakt med utlandet. Dersom dine aktiviteter ikke berører disse elementene kan ditt liv likevel være preget av intuisjon og oppdagelse, og sendebud som løper i alle retninger. Det er en god tid for distribusjon, annonsering og reklame. Når halvmånen kommer den 12. april bør du tenke på om det er noe du kan gjøre som forbedrer din arbeidssituasjon eller yteevne. Se over ditt behov for tekniske hjelpemidler, og tilkall ekspertise der det kan være nødvendig. Lidenskap får et løft mellom den 20.-27. april, men dersom du ikke er sammen med den rette partner kan det fort ende i en krangel eller hektisk diskusjon. Sørg for at ting blir gjort. Slutten av måneden er best for å ordne økonomi og fokusere på langsiktige mål.


Skorpionen


Planeten Pluto stopper opp og snur bakover på stjernehimmelen den 2.april. Kanskje er dette et viktig vendepunkt, tid for beslutning eller ettertanke. Dine prosjekter har uansett mye energi nå, og du er et naturlig midtpunkt. Du vil ikke ha vanskeligheter for å vekke oppmerksomhet, men folk er følsomme og engasjerte og har lett for å reagere på impuls. Det kan bli et problem dersom det er deg de kaster seg over. Benytt deg av dine evner til å få et overblikk over situasjonen. Plukk ting fra hverandre og se etter konstruktive løsninger.

Større prosjekter i hus og hage kan legges til slutten av måneden. Innenfor partnerskap og eksisterende samarbeid vil forskjellige behov komme tydeligere til overflaten på denne tid. Det er viktig å gjøre kompromiss, og vise vilje til justering og tilpasning. Det vil forhindre at detaljer kommer i veien når premier skal deles ut senere på kvelden.Skytten


Din personlige dømmekraft blir satt på prøve i den første uken. Du kan bli bedt om å foreta noen kompliserte øvelser, og det er behov for bedre økonomisk styring. Heldigvis kan du spørre dine kollegaer som kan hjelpe deg med få unna oppgavene. En nabo kan også ha svaret på et viktig problem. Din vittige humor gjør deg vanligvis populær hos det annet kjønn, men du bør trå forsiktig frem for å unngå å såre noen. Det er mulig du selv har behov for å betro deg til en venn for hjelp og støtte.

Dine forutsetninger for å bli forstått er betraktelig bedre etter solnedgang. Det dukker opp uventede nyheter den 25. april og kanskje slutten av måneden er en anledning for partnerskap. Skorpionen og Væren kan begge være interessert. Spørsmålet kan være om du ønsker å brenne broer, eller leter etter en forfremmelse.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.

Steinbukken


Du trodde at resultater og avtaler var i boks, men en nøkkelperson må grundig overbevises. Du kan ikke overlate noe til tilfeldighetene nå og bør ikke sluntre unna med dine forberedelser. Så snart du har fått klarsignal gir dette deg mer spillerom. En venn fra fortiden kan sette pris på å høre fra deg, og anledningen passer til kunst og kultur.

Dine planer og muligheter ligger i retning av utlandet, men innenfor kjærlighet føler du deg såret eller misforstått. Ikke heng deg opp i hva som har skjedd. Se på krisen som anledning for en kursendring til det bedre. Det er mulig du trenger å vrake gamle rutiner, eller ønsker å satse i retning av noe du brenner for. Du er redd for å sjokkere dine omgivelser, men vær ikke bekymret for konsekvensen av dine beslutninger. For at folk skal bli kjent med deg og sette pris på deg er det viktig du er ærlig om hvem du er.Vannmannen


Begynnelsen av april viser interesse fra en venn eller venninne, men vær rask til å følge opp og gi positiv tilbakemelding. Dersom du har noe å selge, få det unna så fort som mulig og ikke begynn å rote med pris. For før du vet ord av det er kjøperen over alle hauger. Dette er en god måned for deg, men for å få mest ut av anledningen bør du forholde deg bevegelig, tilgjengelig og tilpasningsdyktig. Så lenge du er med har du også mulighet til å påvirke.

Dine fritidsaktiviteter blir stimulert innen sport og spill. Dine interesser blir snart rettet mot en ny makker eller vikar for anledningen. Du vil fortsette å utvikle din interesse for det alternative, og finner mye spennende i gamle ting. Dine evner til å sjarmere er styrket mellom den 3.-5. og den 27.-30.april når Venus bringer farge inn i din tilværelse. For økt autoritet eller fordel gjennom personer i høye stillinger, benytt dagene mellom den 15.-18.FiskeneMåneden begynner i en opphisset tone når du oppdager at det er flere som sloss om det samme benet. Vær ryddig i økonomiske spørsmål, og det er kanskje nødvendig å markere ditt territorium og personlige eiendeler. La folk få vite hvor du står og vær tydelig vedrørende dine intensjoner. Du fremstår nå som en person med verdifulle resurser eller begavelse, og høytstående personer vil bære lit til din evne til å levere varene.

Halvmånen den 12.april kan bringe sporadiske forandringer i kjærlighet. Eksisterende forhold kan bli forstyrret eller preget av uro. Prøv å være fleksibel dersom anledningen tilsier det. Dersom du er singel kan det dukke opp uventede eventyr. Disse bør få minst 14 dager for å se om de har fremtiden for seg. En oppdagelse eller god nyhet rundt den 26.april kan forbedre dine muligheter til suksess.Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning