Årshoroskop 2008 - Væren

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Væren 21.mars - 20.april

Generelt:

2008 kan trolig bli et år hvor du gjør litt for mye ut av deg. Det kan hende du kommer til å bite over litt for mye, det er derfor viktig at du i forhold til alle episoder setter deg fullt og helt inn i tingene som du har med å gjøre. Det nytter ikke å være overfladisk, da vil dette bite deg kjapt i bakenden.

I de første månedene av året er det uro i luften. I sommerperioden går du rundt som en vulkan som kan få utbrudd når som helst.

Finn kjernen til uroen du føler, du kan løse problemet. Selv den minste ting setter sinnet ditt i kok men de siste månedene av året byr på romantikk og kjærlighet!

Kjærlighet:

Året starter med riktig gode betingelser for ditt kjærlighetsliv. Hvis du ikke har en fast partner er årets første kvartal fin til å møte den eneste rette. I sommerens løp er det klokt å holde lav profil i forhold til hva du krever av din partner. I denne perioden er det kanskje du som skal gi mer istedenfor å ta i mot. Det du gir ut vil komme tilbake til deg i løpet av sensommeren og det siste halvåret.

Jobb:

Du har gode sjanser for fornyelse i ditt arbeidsliv. Om du blir på den arbeidsplassen du er på nå eller om det er en ny og spennende jobb som venter, er ikke godt å si, men uansett kan du forvente en spennende start på det nye året. I det første halvåret og om sommeren gjør du deg igjen noen tanker omkring ditt arbeidsliv. Du er jo vær eller hva?

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning