Årshoroskop 2008 - Vekten

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Vekten 24. september - 23. oktober

Uansett hvor mye uro det er omkring deg så er det viktig at du skjærer igjennom og sier meningen din. Du kan lett komme til å føle deg personlig angrepet eller urettferdig behandlet, særlig i årets første halvdel. Ønsker du endringer i livet ditt er det i år du skal komme deg opp av stolen. Alt som kan utvide dine horisonter er i fokus, og i det nye året er det særlig fokus på lærdom.

Alt i alt kan du glede deg til dette året!

Kjærlighet:

Du er ikke så mye fokus på ditt kjærlighetsliv i den første delen av året. Du føler en slags indre trygghet som tilfredstiller deg fullt ut. I tiden rundt mars og april vil du være litt urolig. Enten vil det komme grus i maskinen i ditt eksisterende forhold, eller det kan være tiden hvor du møter den rette partneren. Igjen i de siste månedene av året er det ekstra fokus på kjærlighetslivet.

Jobb:

Du merker en større tilfredshet i ditt arbeidsliv enn du har gjort på lenge. Enten er det fordi du har fått de rammene du ønsker omkring deg, eller så er tiden bare med deg. Du kan forvente en vekst i økonomien i forbindelse med din innsats. Du har evnen til å forskjønne tilværelsen. Dette gjelder også i ditt arbeidsliv, og i den siste delen av året tenker du i nye baner.

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning