Årshoroskop 2008 - Krepsen

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Krepsen 22.juni - 22.juli

Generelt:

Det er din handlekraft eller mangelen på denne som vil være i fokus i årets første kvartal.

Hvis du ikke har gitt beskjed på de riktige tidspunktene, skal det ikke mye til før du blir rasende over den minste ting.

Det er fokus på både familieliv og arbeidsliv hvor du kan forvente endringer i begynnelsen av året.

Det er en god idè å bruke noe av din handlekraft på familie og bolig i sommeren. Din evne til å lage mat blir påskjønnet av dine omgivelser mer enn vanlig.

Et familiemedlem har bruk for din omsorg.

Kjærlighet:

Det er ting som ligger og ulmer i ditt kjærlighetsliv i den første delen av året. Rundt mars og april vil du være klar over hva som skal skje for at du kan komme deg videre. Sommeren lover spennende, romantiske opplevelser. Noen av dem vil foregå i utlandet eller i forbindelse med vann! Det er viktig at du i hele det kommende året får gi utrykk for dine innerste følelser.

Jobb:

I ditt arbeidsliv er du inne i et år hvor du kan regne med spennende utfordringer. Det vil være en tid hvor du nærmest kan velge fritt hva du vil eller velge det bort dersom du ikke ønsker dette. I det hele tatt er det et år hvor du virkelig kan vokse rent jobbmessig. Derfor er det ingen grunn til å holde deg tilbake hvis det er noe du virkelig brenner for.

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning