Årshoroskop 2008 - Løven

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Løven 23. juli - 23. august

Generelt

Det er opp til deg å sørge for at ting blir avklart, også selv om det skulle skje ved et brudd.

Du er klar for nye eventyr. Det er romantikk i luften hele den første halvdelen av året. Det at du kan forelske deg, kan også være en årsak til at det kommer en nødvendig avklaring i dine følelser.

Barn, lek og kreative interesser er også noe som du normalt sett er glad i. Dog har du ikke lyst på annen lek enn den i romantikkens verden.

Du kan i det hele tatt regne med et mer følsomt år. Et år hvor du endelig kan merke at noe skjer!

Kjærlighet:

Det er tid for å fokusere på ditt kjærlighetsliv. Hvis det ikke er som du ønsker det skal være, kan du forvente at det skjer noe som kan sprite opp tilværelsen. Hvis du ikke er i et fast forhold, kan du regne med at sommeren og det siste halvåret vil sette i gang ditt romantiske liv. Det kan ende i en situasjon hvor du må velge mellom to mulige partnere.

Jobb:

Det ser ut som om det vil skje noen endringer omkring jobben din i mai og juni måned. Hvis du er der du ønsker å være, kan du forvente en positiv fremgang der. Du kan også forvente en økonomisk vekst gjennom din arbeidsinnsats. I årets siste del vil det være grus i maskinen, her vil det være viktig at du er helt ærlig med deg selv.

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning