Årshoroskop 2008 - Vannmannen

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Vannmannen 21. januar - 18.februar

Du skal ikke regne med for mye støtte fra dine nærmeste i den første delen av det nye året. Tvert om så er det tid til å skue innover og finne ut hvilke endringer du ønsker deg, for du merker en trang til endringer. I løpet av det første halvåret treffer du flere viktige beslutninger.

I løpet av sommeren, og også i det siste halvåret, kan du regne med romantikk og andre skjønne opplevelser.

Miljøer omkring vann og hav er aktuelt. Du setter farge på tilværelsen. Det gjør du blant annet ved å gjøre omgivelsene og deg selv mer fargerike bokstavelig talt!

Kjærlighet:

Du starter året med å være helt oppe i skyene, du er særdeles følsom! Har du ikke kjæreste kan du regne med at dine utsendte signaler vil bringe deg mulige beilere. I både første halvår og sommerperioden kan du få drømmer til å gå i oppfyllelse. Så hva ønsker du deg? I det hele tatt har du et år foran deg som du bør ta imot akkurat slik du får det!

Jobb:

Det ligger spennende utfordringer i luften allerede ved årets start. Du går og avventer en situasjon omkring ditt arbeid. Hvis det ikke blir som du ønsker det, er du ikke redd for å si din mening og gå videre. I sommerperioden vil dine kreative evner komme deg til gode i ditt arbeidsliv. I årets siste del vil du merke at din arbeidsinnsats har vært verdt det hele!

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning