Årshoroskop 2008 - Fiskene

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Fiskene 19. februar - 20. mars

Du starter det nye året med å skue innover. Det er saker og ting som du ikke er helt fornøyd med, og du ønsker å gjøre noe med dette. Men først vil du bruke et par måneder på å tenke gjennom hele din situasjon. I både første halvår og på sommeren kan du regne med at du begynner på flere ting. Det kan dreie seg om både ditt arbeidsliv såvel som ditt privatliv. I den siste delen av sommeren og i hele det siste halvåret er du fit for fight og klar til nye tiltak i ditt liv. Alt i alt, et år som handler om nye eventyr!

Kjærlighet:

I februar og mars kan du regne med de aller beste betingelsene for at ditt kjærlighetsliv blir som du ønsker det. Har du ikke en fast partner kan dette være perioden hvor du møter en mulig en! I sommer er det også romantiske muligheter i sikte, og det vil være i forbindelse med hav eller vann. Den blå eller grønne fargen får en spesiell betydning for deg!

Jobb:

Det er overraskelser i luften som angår ditt arbeidsliv. Du kan forvente forandringer, omlegginger eller kanskje jobbskifte. Uansett om det er det ene eller andre, kan du regne med at det vil være av den gode sorten. I første halvår og om sommeren vil du enten få pålagt mer ansvar eller du vil selv påta deg det. Ditt forhold til sjefer og autoriteter endres markant.

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning