Årshoroskop 2008 - Tyren

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Tyren 21. april - 21. mai

Generelt:

Du ønsker endringer på hjemmefronten. Ikke at du nødvendigvis skal flytte eller bryte opp, det kan handle om ommøblering, malerarbeid eller annet som trengs.

Du er ikke redd for å be andre om hjelp og holder ikke tilbake. Du må dog forvente at andre ikke har den tiden som du gjerne trenger av dem.

Kanskje er dette en vennlig henvisning om at du skal gjøre tingene selv. I løpet av sommeren bekymrer du deg for økonomien.

Hvis du går i dybden av problemet, vil du finne ut av hvorfor det har oppstått og at det slettes ikke er et problem men noe du har oversett.

Kjærlighet:

Kjærligheten har trange kår i begynnelsen av året. Her er det best å holde en lav profil. Du får ikke viljen din med hvem som helst. Til gjengjeld kan du glede deg over det andre halvåret, her er det særdeles gode vilkår i kjærligheten. Du søker trygghet og omsorg fra din partner og du får den. I de siste månedene av året er det store og spennende romantiske utfordringer i sikte.

Jobb:

Du kan regne med en stabil fremgang i hele dette året. Flere av de store planetene vil være i det man kaller for Jordtegn, og dette vil komme deg til gode. Har du selv ønsker om endringer i ditt arbeidsliv, så er året fint for det, særlig i de første månedene og i sommermånedene. Du kan forvente at din inntjening vil øke etterhvert som året går.

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning