Ukeshoroskop uke 15

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Energien din rettes mot aktiviteter i hjemmet. Det er greit å få ordnet opp i garasje, eller forhold som rør eller det elektriske. Samtidig innhentes du av fortiden. Minner dukker opp, eller muligens gamle bekjentskaper. Dersom du vil unngå forsinkelser akkurat nå, er det sikkert smart å se over dokumenter som pass eller sertifikater. Det kan lett oppstå situasjoner hvor formalitetene ikke har kommet på plass. Kjærlighet er generelt bra for de som er født i slutten av mars. Fredag, lørdag og søndag fører med seg et kvalitetsløft som du ikke skal være redd for å bygge en fremtid på.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Enkelte forhold rundt deg har forandret seg i løpet av helgen, og nye utfordringer ligger på bordet nå. Tenk kanskje defensivt og vær forutseende. Andre folks impulsivitet eller uaktsomhet, forhold som du selv ikke råder over, må tas med i regnestykket. Likevel er månen i ditt tegn på mandag og tirsdag, og du bør kunne dra situasjoner til din egen fordel. Torsdag er bra for møtevirksomhet, eller for å undertegne dokumenter. En kvalitetsforbedring natt til lørdag kan slå gunstig ut for deg. Nyforelskede kan nyte dagene. Tilfeldighetene, og forhåpentligvis også marginene, vil stå på din side.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Flotte muligheter denne uken. Det er sikkert en god periode for å få unna praktiske innkjøp, og andre investeringer kan vurderes. På en annen front, hvor dørene går opp, er fremtidsutsiktene lovende. Du er i en vekstperiode mesteparten av uken og beveger deg under en heldig stjerne. Et lykketreff kan forekomme, en heldig vending eller et gratis måltid. Dersom omstendighetene likevel skulle endre seg, kan det likevel være snakk om beskyttelse eller en myk landing. De sterkeste dagene dine er onsdag og torsdag. Til helgen bør du roe ned tempoet. Ikke stresse og mase, men ta det litt rolig. Skap ro for de indre verdier.

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Noen av årets gunstigste dager faller på mandag og tirsdag denne uken. Det er heldig for butikk og langsiktige investeringer. Du kan også satse på personlig stell og vedlikehold, evt. få ordnet håret. Du er utadvendt og offensiv akkurat nå, men dersom du blir for ivrig kan du opptre klønete, og du bør vite hva du gjør for å forebygge uhell. Torsdag er en sterk dag for møter, kommunikasjon og mentale oppgaver. Poenget er at du skal kunne formidle og forhandle dine synspunkter med sikkerhet og suksess. Månen ankommer ditt stjernetegn til helgen, og du kan gjøre krav på ekstra oppmerksomhet.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Viktige nyheter faller på plass tirsdag, og innleder en aktiv og matnyttig periode. Ungdommelig vigør blir satt i kombinasjon med skjønnhet og harmoni. Dette setter fart på partnerskap og samarbeid fra onsdag av. Din smak innen interiør gjør seg gjeldene, enten det er noe du vil stille ut, eller om det er et spørsmål om å få flislagt badet. Når det gjelder ekstra energi vil din tiltaksevne, selvtillit og konkurranseinstinkt øke i ukens andre halvdel. I diskusjon og debatt vil du få flere tilhengere dersom du evner å inkludere andres ideer. Legg merke til Tvillingene og Vekten som viktige medspillere.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Mens mandagen ikke byr på noen opplagte fordeler, styrker du din posisjon utover i uken. Fra tirsdag har du lettere for å bli sett og lagt merke til. Dette virker veldig fordelaktig på presentasjoner, demonstrasjonsarbeid, oppvisninger og reklame. De sterkeste dagene kommer derimot fra torsdag. Din kompetanse og ekspertise kommer til sin rett. Du blir trukket i forgrunnen og kan bli bedt om å ta ansvar for administrative oppgaver. Det er vanskelig å se noe som trigger kjærligheten akkurat nå, men Krepsen, Steinbukken og Fiskene er de mest interessante samarbeidspartnerne.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Planeten Venus har ankommet Væren, og du trenger å orientere deg i forhold til nyutviklinger på partnerskapsfronten. Dette kan dreie seg om nykkene til medspillere i næringslivet. Begynnelsen av uken er bra for brainstorming eller kreative tankeprosesser. Det bør være gunstig for reiser og utdannelse. Fra onsdag er det lettere å oppnå anerkjennelse. Len deg også i retning av nøkkelpersoner i din bekjentskapskrets for å oppnå større oppslutning og innflytelse. De beste konstellasjonene tar derimot form på lørdag. Her innledes en periode på 5 dager hvor du har muligheter for å tre frem i forgrunnen og innta hovedscenen, til stor beundring fra kolleger og andre tilskuere.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Din sjarmfaktor er høy akkurat nå, og du bør være forsiktig med å la andre lese din horoskoptolkning for denne uken. Den som sjarmerer slipper å jobbe. Du bør slippe andre til og gi de mer spillerom. Dette sørger for at de tar arbeidet og du slipper unna. Du er fortsatt involvert, gjennom ditt lidenskapelige engasjement og personlige magnetisme. Du er fornøyd med å overvåke prosessen og holde det hele sammen. Du kan benytte usynlige krefter og vifte med gullbuksene. Sørge for sponsoravtaler eller driftsmidler, hypnose ordner det meste!

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Det finnes ingen tegn i dyrekretsen som tar seg så uhøytidelig som nettopp deg. Du har en særdeles avvæpnende effekt på folk, og i de fleste sammenhenger er du den perfekte isbryter og kontaktskaper. Ditt talent kommer i forgrunnen også denne uken, men pass også på så du ikke tråkker i salaten. Du kan ha lett for å uttale deg om ting du kan lite eller ingenting om. Din iver og optimisme driver deg til beslutninger hvor du kan være tjent med litt bedre tid. Fra midten av uken er det fokus på reiser, partnerskap og kontrakter. Motparten stiller vilkårene, men disse er gode.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Ukens første halvdel er særlig bra for ekspansive planer i hjem og familie. Benytt deg også av de gode stillingene mandag og tirsdag, som ifølge gamle egyptiske astrologer er antatt å være noen av årets heldigste. Din karriere kan være i god utvikling, og det kommer en invitasjon eller tilbud som bør vurderes. Fra torsdag er gunstig for reiser. Det dukker også opp fordeler gjennom en partner. Det kan gi grunn til å feire, men natt til lørdag er folk uforsiktige og amorøse. Det kan være lurt å ta dine forhåndsregler dersom du er sammen med noen som du ikke kjenner alt for godt.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Om uken innledes med stress eller uro, ta ikke sorgene på forskudd. Her kan det ligge skjulte muligheter. Som leder er det er viktig du tar tak i utfordringene for å avdekke ressursene. Mandag og tirsdag er gunstig for å lansere nye prosjekter. Onsdag og torsdag er fordelaktige, men det ligger fare i å ta et godt utgangspunkt for gitt. Ingen grunn til å hvile på sine laurbær med andre ord. Dersom noe går galt er det på grunn av forsømmelse eller uaktsomhet. Hobbyer og kreative aktiviteter får næring mot slutten av uken. Du kan søke kjærlighet med en som er svært forskjellig fra deg selv.

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskeneDu er ganske aktiv akkurat nå, om det så er i hobby, sammen en ny kjæreste eller i andre kreative aktiviteter. Det er positivt at du er nyskapende og i vinden, men du kan oppleve relasjonene dine som vanskelige eller kompliserte. Det er mulig at andre er for ivrige for deg, at ting går for fort, eller at du rett og slett får for mye å gjøre. Du trenger tid til å få en indre balanse. Situasjonen stiller deg overfor vanskelige prioriteringer. For deg er det viktig at du for tid til å leve deg inn i ting. Du fungerer best når du har kontakt med dine overordnede visjoner.

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning