Årshoroskop 2008 - Steinbukken

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Steinbukken 22. desember - 20. januar

I den første delen av året er det ting som skal avklares i forhold til ditt kjærlighetsliv. Det kan også tenkes at du møter en ny mulig partner. Uansett så er det ytterst viktig at du får satt ord på dine tanker og følelser slik at dine omgivelser vet hvor de har deg. Ærlighet fra hjertet er den beste veien for deg dette året.

I løpet av sommeren vil du oppleve medvind og vekst i ditt arbeidsliv. Det vil bli lagt merke til din flotte innsats. I årets siste del er det fokus på ditt hjem og familieliv.

Kjærlighet:

Det er hemmeligheter i årets første del. Enten er det fordi du hører om noe hemmelig, eller det kan være du selv som går rundt og holder noe hemmelig. Uansett så er det viktig at du gjør opp med deg selv og finner ut hva du ønsker. Gjør du ikke det, vil det første halvåret og sommeren være en periode hvor du selv får tilbake det du har sendt ut. Et skjebnebetonet år ligger fremfor deg.

Jobb:

Det er aldri tvil om at du er født til å arbeide. Du elsker det og klarer ikke å la være. I det kommende året vil du gjøre opp med visse saker i forbindelse med ditt arbeidsliv. Det er ting du ønsker å endre på, og det første halvåret viser endringer i din hverdag. I sommerperioden vil du for første gang på lang tid ta deg en god porsjon ferie, velfortjent!

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning