Dagshoroskop 8. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Glimrende dag for å sette verden i bevegelse. Aktiviteter som startes skal gi vekst og avkasting. Best før kl.12 på formiddagen. På kvelden blir det romantisk. Du vet hvordan du vil behandle din partner.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Månen i ditt stjernetegn gir deg fordeler i dag som andre bare kan drømme om. Prøv å gjøre noen praktiske og økonomiske sjakktrekk, før du lar ditt sexy og lidenskaplige vesen ta overhånd. Sansene er til for å tilfredsstilles.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du kjenner deg rastløs og har lyst på variasjon. Prøv likevel å samle tankene dine om et langsiktig prosjekt. Du sitter på terskelen av noe meget lønnsomt. Tålmodighet kan lønne seg.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Dine følelser tar deg høyt og lavt. Du er alltid på jakt etter en sikker havn og noen som kan tilfredsstille dine behov. Dagens prosjekter representerer stabilitet og trygghet. En dans på kvelden kan være behagelig.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Langsiktige prosjekter bør startes nå. Du er flink til å mobilisere troppene og har god oversikt over konsept og utstyr. Det er gunstig for arbeid med større arrangementer. Merk deg dine venner.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Dine ambisjoner er store om dagen, og du kjenner deg klar til å flytte fjell. Det kan tenkes du venter på at noen juridiske formaliteter skal gå i orden, men utsiktene er gode nå. Vennskap med Steinbukken.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du har lyst til å ekspandere, og det dukker opp en fin anledning til å kombinere forretninger med glede. Du har ingen problemer med å finne noe som faller i smak, men det kan være lurt å holde et øye med budsjettet.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du føler deg mystisk og sensuell, og ønsker å gjøre et inntrykk på omgivelsene. Du mener at en flaske eteriske oljer sier mer enn en kvast med blomster. Vær forsiktig ved bruk av skjulte budskap.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du er i det filosofiske hjørnet. Historie og geografi engasjerer deg, og det kan dukke opp spørsmål omkring verdien til en antikk og kulturell gjenstand. Du kontakter Krepsen eller Tyren.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Dette er en glimrende dag for å bygge, støpe og modellere. Dine kulturelle aktiviteter kan få god næring. Innen kjærligheten er du forsiktig og tilbakeholden, men alle fremstøt nå er av god art.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du strekker deg i nye retninger. Ikke greit å beskrive hva du har fått i kikkerten. Du vil uansett prøve å revolusjonere verdenen. Kvelden er noe upraktisk. En reise vil ikke bringe resultater.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Fiskene har ofte vanskelig for å definere hva de er verdt og hva som er viktig for dem. Gjennom konkrete mål har du nå lettere for å definere hva du vil og ta tak i virkeligheten. Alle som har beskyldt deg for å være drømmende, upraktisk og tafatt vil bli salig motbevist, men prøv å begrense koffeininntaket.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning