Dagshoroskop 7. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har den gnisten som skal til for å sette prosjekter i gang akkurat nå. Det bor en gründer i deg og du setter fyr på alt som kommer i din vei. Ingen grunn til å ta et nei for et nei. Planetene er optimale for fremtidig avkastning.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du misliker forandringer, og det første skrittet er som regel det tyngste. Beslutninger du tar i dag kan sette spor langt inn i fremtiden. Et godt kjøp eller en viktig investering. Sats på kjærligheten.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


En glimrende tid for kjøp, men hva trenger du mest? Å tenke store tanker kan virke uvant. Du er tilbøyelig til å stikke en tur innom kiosken, men bør kanskje besøke banksjefen og forhandle boliglån i stedet.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du lar deg rive med av dagens gunstige planetstillinger. Du får lyst til å ommøblere huset, eller legge en grunnstein for hjem og familie. Kanskje ny frisyre med nye farger? Litt uvant, men du blir for vant til det.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Dette er en dag med viktige begivenheter, hvor du står i sentrum. Rot i papirer eller mangelfull informasjon kan friste deg til opprør, men avstå fra dette og tenk fremover. Opptre med verdighet.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du er en viktig nøkkelperson og evner å trekke i de riktige trådene. Det blir travelt med nok å gjøre. Din bekjentskapskrets vil komme til stor nytte i dag. Tyren og Løven utøver stor innflytelse.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Dine diplomatiske ferdigheter gir deg muligheter til å bevege beslutninger i din retning. Du er løsningsorientert og ser muligheter til å forbedre tilværelsen. Prisen kan diskuteres.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du overrasker alle med å avdekke et prosjekt som er blitt utklekket i dyp hemmelighet. Mens du har oppmerksomheten benytter du muligheten til positive suggesjoner. Dette vil gi deg økt makt og innflytelse i neste vending.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du bør passe deg i dag. Du er førstemann til å melde deg på et eventyr, men det viser seg å medføre større forpliktelser. Utfallet er overkommelig, men det vil legge beslag på personlig frihet.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Dersom du virkelig tar den helt ut i dag, kan du sette nye standarder for hva som er mulig. Dette kommer ikke gratis, men du presterer til alles tilfredshet. Din energi og driv kan resultere i erobringer innen både jobb og kjærlighet.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Din raske oppfattelse og reaksjonsevne gjør deg i stand til å redde dagen. Du handler i rett øyeblikk og tar gode beslutninger. Hell gjennom sport, politikk, næringsliv, kjøp og salg.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Gode nyheter i løpet av dagen. Muligens interesse fra en hemmelig beundrer. Noen trenger hjelp og du har tid og anledning. Det er en god dag for kjøp av bil eller PC. God kontakt med unge mennesker.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning