Dagshoroskop 6. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Familieselskaper kan være krevende i dag. Autoritetsfigurene blir ikke enige om rollefordelingen. Mange kokker gir mye søl. Det er smart å se ting utenfra og finne alternative løsninger.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du er en praktisk person, men blir satt til oppgaver som ligger utenfor ditt kompetanseområde. Dette gjør deg usikker, men en gratis kaffeavtale og adgang til kjøkkenet vil være et akseptabelt kompromiss.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


En liten tur ut er perfekt for deg i dag. Du skal ingen steder. Har verken mål eller mening. Du vil bare se hva som skjer og blir veldig frustrert når du oppdager at du er nesten tom for batterier.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


En tur til sjøen hadde vært deilig, men det passer ikke alle. Utfordringen ligger i å samle troppene. Planlegger du å besøke en venn eller familie, spør først. Dersom det er vanskelig, dropp det. Gjør din egen greie uten å komme i veien for andre.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du blir ofte beskyldt for å la alt dreie seg om deg. Litt fleksibilitet og tilpasningsdyktighet kan være en fornuftig strategi i dag. Andre trenger armslag. Vis din støttende tilstedeværelse, men vær forsiktig med hvordan du blander deg inn.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Det er ikke hva du sier, men hvordan du sier det som er viktig. Dersom du oppdager feil eller mangler, gjør noe for å markere din støtte. En handling er verdt mer enn 1000 ord.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Tro ikke alt du hører i dag. Din makker kan være distré og ha oversett detaljer. En god arbeidsplan er viktig for å sørge for at noe blir gjort. Sjekk bruksanvisningen.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Månen er fortsatt skjult av Solens stråler som sikrer deg den ro som du ønsker rundt dine affærer. Dagen kan by på noen tekniske problemer. Om kvelden blir det forsinkelser.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Nymånen natt til i dag bringer spenning og oppdagelse inn i ditt liv. Du er i fyr og flamme over de nye kreftene og nyter opplevelsen av nyvunnet frihet. Pass på så det varer.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Det er viktig for deg å være på rett sted av de riktige grunnene. Dersom du føler det er noe som ikke balanserer i ditt liv nå, er det viktig å ta en kikk på hva som mangler og om ting burde vært gjort annerledes.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Vær forsiktig med å være for rask på avtrekkeren. Du ønsker å imponere med en tidlig start, men å være først er ikke alltid en fordel. En snarvei blir en omvei. En rett linje er ikke alltid den korteste ruten.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du elsker våren fordi naturen viser seg gjennom både blomst og skjørhet. Dette er et symbol på hvordan du har det inne i deg. Livet er sårbart. Du er i det filosofiske hjørnet i dag.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning