Ukeshoroskop uke 14

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Dersom du bærer deg med verdighet, er det lite som skal til for at du skal få gjennomslag eller oppnå suksess nå. De økonomiske utsiktene er gode, med muligheter til å få kontrakter i havn på torsdag eller fredag. Kjærlighet gjør en liten topp omtrent samtidig. Den siste halvdelen av uken er mest retningsgivende ved at det blir større drag i alle dine aktiviteter. Månen ankommer ditt stjernetegn lørdag: Du er et naturlig midtpunkt denne helgen med økt vinnerlykke. Konkurransedyktigheten er stor, men kanskje du øyner muligheten til å løfte andre som ikke når helt opp.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Tilgang til nye ideer og nye bekjentskaper gjør at du rir på en høy bølge for tiden. Du er i en kreativ fase, hvor du trekker til deg nye kunnskaper. Kontakt med utlandet og skoler er fordelaktig. Arbeid som knytter seg til forlag, distribusjon og reklame vil også blomstre. Dersom du nyter økonomisk suksess, kan det hende det er lurt å tenke langsiktig nå og sette av penger til fremtidige regnværsdager. Da du er nær en topp, kan det være lurt å slå til nå fremfor å gamble med fremtiden. Torsdag og fredag er dine beste dager denne uken.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Antagelig føler du at du har hentet så mye du kan ut av den eksisterende situasjonen, og er nå på jakt etter nye muligheter. Å vrake det gamle og begynne forfra kan være slitsomt. Det kan hende det holder med å introdusere nye momenter. Lørdag og søndag kan være egnet for konfidensielle forhold. Det kan hende du ønsker å holde kortene dine litt skjult i det kortsiktige. Dersom du vurderer å starte noe nytt og ønsker en god begynnelse, vil det trolig lønne seg å vente til neste uke. Akkurat nå - hold orden!

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Det blir en hektisk periode, særlig for de født mellom 2.-6. juli. Krepsen har ekstra energi akkurat nå, og står gjerne i bresjen for påtrengende arbeid, eller du føler kallet til fysisk aktivitet. Frem med joggeskoene. Men du er også et sosialt samlingspunkt, og flink til å engasjere andre. For å sikre driftsmidlene eller samle inn penger, er du rene magneten. Dette kan selvfølgelig fremme dine egne interesser. Aktiviteter innen dans, maling og musikk gir et godt uttrykk for ditt indre liv. Bruk uken til å bygge broer. Kjærligheten er spesielt åpen mot Fiskenes tegn.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du føler deg personlig involvert i det som skjer i dine omgivelser, og ditt engasjement og entusiasme er åpenbar. Du reagerer spontant på urettferdighet, og ridderen i deg vil tre beskyttende frem. Din konkurransedyktighet er ikke på sitt høyeste verken tirsdag eller onsdag, og du kan bli nødt til å stille deg selv i bakgrunnen. På den annen side kan du fortsatt oppnå mye på vegne av et team eller kollektiv gruppe. Fra torsdag bør du kunne sette deg selv mer i sentrum. Det kan komme gode nyheter, eller en økonomisk fordel. Helgen kan være bra for kjærlighet. Du kommer godt overens med Væren.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Det er noen viktige oppryddinger eller korreksjoner på gang i ditt liv akkurat nå. Det kan også være en vekstprosess eller transformasjon som innvier deg til nye faser av ditt liv. Ny innsikt avdekker nye ressurser og nye muligheter, samtidig som du sier takk og farvel til ditt gamle jeg. Dette kan berøre psykologi, seksualitet eller terapi. Du er i en kreativ periode nå, og det bør være en god periode for nye elskere. Du lar deg også involvere i prosjekter som har med barn å gjøre, eller kollektive arrangementer som legger til rette for rekreasjon, lek og underholdning. Neste uke kan gi mer orden.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Gå offensivt ut denne uken. Om det er kjærlighet, partnerskap eller forretninger har du evnen til å megle, forhandle og binde folk sammen. Noen av de plattformene du skaper kan tjene som rene springbrett. Frem til onsdag er det enkelt for deg å navigere blant folk og samfunn, men torsdag og fredag blir bildene mer komplisert og sammensatt. Dette kan gjøre det vanskeligere å ta beslutninger og gi råd. På den annen side kan du legge mindre vekt på forretninger og konsentrere mer om kulturelle eller humanitære verdier. Helgen viser folk på flyttefot. Kjærlighet er preget av spontanitet.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du føler deg ofte fremmedgjort eller misforstått i omgivelsene dine. Egentlig bærer du på dype personlige innsikter. Akkurat nå kan du ha mulighet til å tappe av dine indre ressurser, og gjennom å skrive eller holde foredrag kan du ha muligheten til å dele noe viktig med andre vedrørende de store sammenhengene. Dersom din legning er praktisk, vil du få anledningen til å skinne gjennom reparasjonsarbeid og tekniske løsninger. Poenget er at du sitter med nøklene til en problemstilling. Ikke vær redd for å si hva du mener. De som ikke er klare for å høre hva du har å si, vil ikke forstå deg likevel.

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du elsker frihetsopplevelsen som følger med årstiden, og kan kjenne hvordan sevjen stiger i naturen. Du har antagelig flere hormoner enn alle de andre tegnene i dyrekretsen til sammen, men dessverre har dette også evnen til å føre deg ut i trøbbel. Du er impulsiv, ivrig og på jakt etter nye eventyr. I din iver etter nye utfordringer, bør du passe på å ikke kjøpe katta i sekken. Ingen overraskelse om mesteparten av fritiden din går med til å mekke og skru. På onsdag eller torsdag kan det dukke opp gode nyheter, eller brikker faller på plass. Det er et positivt drag over siste halvdel av uken. Kjærlighet er spennende.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Det kan være et viktig vendepunkt denne uken, eller en holdningsendring hos folk i omgivelsene dine. Noen er tilbøyelig til å komme med en innrømmelse. Du kan godt slippe folk litt inn på deg, men vær forsiktig med å blotte deg helt for feil person eller legge hodet ditt på et fat. Svakheter har en tendens til å komme til overflaten. Mens du også er mer fintfølende eller sårbar, trenger ikke dette å berøre deg privat. Det kan tenkes at din oppmerksomhet rettes mot noe som må restaureres eller som er verneverdig. Akkurat nå har du lett for å bli involvert sammen med vanntegnene Krepsen eller Skorpionen.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Det er et eller annet du jakter etter, og hvor du bør følge med på utviklingen akkurat nå. Noe er i ferd med å toppe seg. Kanskje er dette så nære som du kommer med tanke på å få inn et klart skudd. Mye aktivitet i lokalmiljøet vil stimulere deg. Det er heldig for møter, kommunikasjon og korrespondanse. Et innlegg i en lokalavis eller lokalradio ville være toppen. Trolig er du på farten og flere korte reiser er påkrevd. Du er et samfunnsorientert og miljøbevisst tegn, men du er også opptatt av kroppens indre balanse. Dersom du har tid, kan du snuse en tur innom helsekosten.

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskeneDe født i begynnelsen av tegnet kan være på vei gjennom en styrkeprøve akkurat nå. Det kan være at du savner feedback og en type samarbeid med omgivelsene som du synes du trenger. Kompanjonger kan være i en viktig omstillingsprosess med henhold til arbeid og ansvar, og dette har konsekvenser for deg. Det er viktig du staker din egen sti i påvente av at andre melder seg på igjen. Torsdag og fredag beveger månen seg gjennom tegnet ditt. Dette kan gi gjennomslag for dine forslag og ønsker. Innenfor flørt og kjærlighet er det viktig å komme på banen nå, før fuglene flyr sin vei eller blir fanget opp av andre.

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning