Dagshoroskop 5. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du inviterer til et møte om hvordan dagen skal brukes. Faktum er at du allerede har bestemt deg. Dersom du skal unnslippe med dette, legg i det minste opp til en praktisk oppgave som du prioriterer i hjemmet.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du misliker sterkt at noen i dine omgivelser maser og har dårlig tid. I frykt for å bli dumpet får du tatt deg sammen. Det enkleste for deg er en fordeling av oppgavene. Hold godt fast på lommeboken din.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Dine ferdigheter som multikunstner kommer godt med i dag. Det er lurt å litt verktøy med deg, og glem ikke mobiltelefonen. Dette ville være som å miste deg selv, og det er umulig for deg å fokusere når du ikke er online og i kontakt med omverdenen.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du elsker litt oppmerksomhet, og overrasker din makker med ditt følelsesmessige engasjement i dag. Du forsøker å velge løsninger som svarer til dine behov, men finner likevel ikke det du egentlig leter etter.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


En opphopning av oppgaver rokker ved ditt behov for å gjøre ting når du selv ønsker. Du fungerer best når du har oversikt, kontroll og orden. En tidlig start kan gi det nødvendige forsprang.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Slurv er noe av det verste du vet, og folk har etterlatt et hav av feil og mangler. Før eller senere måtte det bare innhente dem. 'Der kan du se', er en av dine favorittreplikker. Husk på at en god venn også er konstruktiv.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Grundige forberedelser er nødvendig for å nå formtoppen i dag. Du bør vie mer tid til noe som foregår bak kulissene. Noe er privat og bør behandles konfidensielt. Du skal ha et godt øye for å plassere ting der det hører hjemme.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Månen vil gi anledning til å dyrke dine aktiviteter i det skjulte uten å vekke altfor mye oppmerksomhet. Det kan være gode grunner til å holde andre folk utenfor, men du bør kanskje undersøke dine motiver.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Ufordrende sport eller fysisk aktivitet er den rette oppskriften for deg i dag. Uten dette vil ditt sinn være i uro, og du oppsøker en utfordrende diskusjon eller debatt ut på dagen.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


En nyttig dag for å få orden i tilværelsen, bli ferdig med prosjekter og få satt punktum i enkelte saker. Forsøk å samarbeide med omgivelsene for å unngå å bli oppfattet som en gledesdreper.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Våren er en høytid for deg. Du klør etter å skru på biler, motorsykler og andre tekniske anordninger for hus og hage. Et tilbud på loppemarkeder og arrangementer lar deg komme ut blant folk og venner.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du speiler stemningen til folk i omgivelsene dine og en bedre definisjon av deg selv kan hjelpe for å få fart på dagen. Du er likevel fornøyd med å følge strømmen og dekke de behovene som oppstår.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning