Dagshoroskop 4. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Månen gjør en meget lykkebringende kontakt med kjærlighetsplaneten Venus i dag. Du lar ikke denne muligheten gå fra deg. Vær tidlig ute med å erklære din kjærlighet. En god dag for å kjøpe og gi gaver.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Usedvanlig gode planetstillinger. Det er en god dag for korrespondanse, reiser og møtevirksomhet. Det kommer en hyggelig invitasjon i løpet av dagen. Legg opp til et trivelig selskap med god mat og drikke.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Din situasjon har vært preget av en strevsom periode med noen krevende tilpasninger. Men dette er tilbakelagt og du synes å ha kommet i havn med gode resultater. Søk venner, søk kjærligheten. God helg!

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Det er en glimrende tid for et arrangement i hjemmet. Det er heldig ved kjøp av hus, møbler og klær. Søk sosiale sammenhenger i klubb eller familie. Det er en glimrende tid for kjærligheten.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Vis deg frem fra din beste side. Vær raus og gavmild. En viktig kunngjøring kommer i løpet av dagen. Dra på fest eller teater. Dersom du er artist eller arrangør er utsiktene gode.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du har anstrengt deg til ditt ytterste og kan nå senke skuldrene. En hektisk uke har en heldig avslutning, og det er mulig du reiser hjem med en påskjønnelse. En Tyr vil bringe deg lykke.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Venus står sterkt på stjernehimmelen i dag, og gjør fredagen til en lykkedag. I arbeid eller kjærlighet har du muligheter til å nå dine mål. Sats på dine drømmer og visjoner.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Det er få som kan motstå din personlige magnetisme. Du føler deg spesielt sexy og lidenskapelig akkurat nå. Unngå følelser av sjalusi. Bruk kreftene på en smart plan som sikrer deg ditt bytte.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Din forførende sjarm kan gi resultater i aften. Et uventet antall medlemmer av det motsatte kjønn responderer positivt på dine tilnærmelser. Du kan ha vanskelig for å takle all oppmerksomheten. Forhåpentligvis tok du med deg nok penger til å betale regningen i baren.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Din kjølige og reserverte natur vil ikke kunne redde deg fra amors piler i dag. Men se ikke bort fra at du reiser hjem med en som er betydelig eldre enn deg selv. Oppturen kan by på gode forretninger.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Din kjæreste ser frem til en kveld med akkurat deg, men havner i et dilemma når du vil ut og spre gleden blant venner og kjente. Du forsvinner med vennene dine, og kjæresten din blir sittende og prate med bartenderen. Ikke glem å vise at din kjæreste er spesiell.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Månen er i ditt stjernetegn, og dette er din lykkedag fremfor alle. Du slipper å anstrenge deg. Tilbudene kommer av seg selv. Utfordringen ligger i å velge blant alternativene. Klarer du ikke dette, reiser du tomhendt hjem.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning