Månedshoroskop: Mars

Publisert Oppdatert

Væren


Måneden begynner med en avtagende måne, og det vil lønne seg å bli ferdig med ting du holder på med før du starter noe nytt. Også da din tegnhersker, Mars, er i slutten av et tegn og entrer Krepsen den 4.mars. Dette kan faktisk bedre dine økonomiske utsikter, og du vil føle du har et bedre utgangspunkt herfra til å ta tak i utfordringene. Energien din får et løft, og det vil virke positivt på både kjærlighet, jobb og familie.

Perioden mellom 4-20.mars er særs gode. Utover måneden kan du danne gode allianser med særlig Steinbukken og Jomfruen. Fra den 21. starter en uke som er gunstig for reiser og utdannelse. Samarbeid blir fremmet etter den 23., eller kanskje det er noen som ønsker å gjøre deg en tjeneste. Du kan ordne sertifikater, attester og nødvendige vitnesbyrd, og sjansene er gode for at disse blir innvilget.

Månedens siste dager er hektiske. Unge mennesker har det travelt. Ta deg tid til å holde orden på detaljene.Tvillingene


Månedens første halvdel er bra for research-prosjekter og befaringer, men vær forsiktig med å trekke raske slutninger. Bruk tid til å bli kjent med forholdene. Kanskje det er på tide å prøvekjøre en ny bil, men det betyr ikke at du må kjøpe. På den andre siden er du innehaver av viktige erfaringer, og din visdom kan bidra til løsningen av et problem eller en forbedring av arbeidsrutinene. Lykken smiler mellom den 15.-19. mars, og det kommer gode nyheter.

Planlegg en ferie eller gjør noe trivelig med venner. Det er gode dager for kjærlighet, og Krepsen kan være interessert, men det er best etter solnedgang. Den 24.-27. mars er heldig, særlig innenfor forretninger, økonomi og studier.

Kle deg i noe rødt mot slutten av måneden, og du vil vinne i de fleste diskusjoner.


Tyren


Vedlikeholdsoppgaver bør få første prioritet tidlig i måneden, og du kan kanskje unne deg litt ekstra oppmerksomhet og velvære. Det kan være nødvendig med noen praktiske eller økonomiske justeringer. Da er det viktig at andre samarbeider og du må ta en prat om hvordan hverdagen kan tilrettelegges på best mulig måte. På kjærlighetsfronten er det litt rot - frem og tilbake. Det er romantikk i luften, men det kan ta litt tid før ting tar av.

Ikke vær utålmodig - nyt vennskapet. Det er en voksende halvmåne den 14.mars samtidig som din tegnhersker, Venus, lar seg forføre av en tett kontakt med planeten Pluto. Kanskje dette vil trigge en begivenhet. Tiltrekninger er sterke, men i mangel på noe annet, prøv å kontrollere kjøpelysten i samme periode, mellom 14.-21.mars.

I slutten av måneden er det lettere å bli sett og lagt merke til.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.

Krepsen


Din konkurransedyktighet og markedsverdi er blitt betraktelig styrket i løpet av den siste uken, og du beholder denne gunst frem til 22.mars. Du har fått med deg en del viktige detaljer som andre har oversett. Til gjengjeld blir dette oppdaget, og det blir lagt større vekt på hva du har å si. De tre første ukene av april er også bra for kjærlighet, og du faller i gunst hos viktige personer.

Aller best er det mellom den 5.-13. Vær frempå nå, men sørg for å komme i mål før den 23. Det er usedvanlige mengder energi og aktivitet i hjemmet nå, men nøkkelen til husfred ligger i å fordele de daglige arbeidsoppgaver på en praktsk og rettferdig måte. Trykket bygger mot slutten av måneden, og du bør søke å få utløp for din emosjonelle energi gjennom noe konstruktivt og morsomt. Vær ærlig og oppriktig mot deg selv og andre.

En konfrontasjon bør være en fortrolig samtale innenfor trygge rammer.Løven


Rutiner kjeder deg og du vil ønske å livne opp i tilværelsen i det måneden utvikler seg. Dersom du klarer å komme i orden med alle plikter, vil du frigjøre begge hender samtidig som du slippe å komme hjem og rydde opp i rotet etterpå. Dersom du er født i siste halvdel av august er det et forhold som du er spesielt opptatt av. Men det kan være noe komplisert med koblingen dere i mellom.

Husk på at alle slags ledd trenger smøring, og at en ryggrad er enda mer omfattende og bør behandles med hensyn. Møter blir preget av mange forandringer i midten av måneden, og det kan være vanskelig å avtale noe særlig. Fremstøt på kjærlighetsfronten har mest for seg mellom den 13.-15. mars.

Fullmånen den 21. mars vil derimot bringe deg opp og ut i verden, og du er tilbøyelig til å skape et skikkelig teater. Unngå å ha for mange baller i luften, ellers blir det plutselig komplisert når alle kommer ned samtidig.Jomfruen


De født tidlig i jomfruen kan fortsatt ha behov for å rydde opp i fortiden og omstrukturere, eller det er noen forbigående prøvelser, men tegnet som helhet har kommet i farten og du er klar til å ta initiativ og markere fremgang. Det er fokus på lagspill, og det å bygge broer mellom deg og andre. Det er en gjensidig forståelse som kan føre til gode kontrakter - og det er også muligheter på kjærlighetsfronten.

Partnerskap har lett for å være spennende og uforutsigbare nå. Langvarige forhold bør vedlikeholde samarbeidet, samtidig som det er rom for armslag. Den første uken av mars er urolig, rastløs og preget av eksperimenter eller uventede vendinger.

Mot midten av måneden vil en person du søker kontakt med trolig glippe fra deg. Derimot er lykken stor fra rundt den 21. Prosjekter bør gå som smurt fra den 24. og mot slutten av måneden er det bare å sette inn et nytt gir.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.Vekten


Det er relativt aktivt rundt deg for tiden. Du kan ha flere nye sosiale prosjekter. Forretninger som har stått og stampet går nå fremover. Endelig mottar du klarsignal på at alle andre er klare. Om du har ventet på viktig informasjon, eller post fra utlandet, kan dette dukke opp nå. Det kan også komme en etterlengtet tilbakebetaling. Men når alle vil at alt skal skje på en gang kan det bli et svare strev å holde balansen.

Din oppgave blir å prioritere riktig. Rundt 9.mars kan være spesielt gunstig for kjærligheten eller kanskje det er en viktig avtale. Midten av måneden byr også på romanse. Dette er en fin tid for lange reiser, men dersom du skal reise i nye retninger kan planene bli lagt om og du havner på uventede steder.

Fullmånen den 21.mars innetreffer i ditt stjernetegn. Begivenheter vil blusse opp, og du får glede av oppmerksomheten eller anledning til å opptre. Musikk, poesi, kunst og teater stimuleres.


Skorpionen


Driftene og instinktene dine er sterke, og du har evne til å se inn i andre og forstå deres behov. Det er mulig du er nøkkelpersonen alle har ventet på. Vær beredt, men vær varsom med å presse deg på andre dersom ikke anledningen påkrever det. Skorpionen kan vente på ting som er verdt å vente på, men nå føler du deg rastløs og utålmodig. Det er mulig kjærlighet eller beundring vil by seg mot midten av måneden.

Tyren kan også ha noe å tilføre deg. Hvis du ser deg omkring, og tenker deg litt om, er det mulig du befinner deg i underlige omgivelser, men det viktigste er din evne til å utføre ditt arbeid. Du har en viktig oppgave. Energien vil ta seg opp mot slutten av måneden. Du er produktiv, kreativ og skapende.

Kanskje dette er tiden til å ta initiativ til en tur ut på byen eller en hyggelig romanse. Du er tilbøyelig til å sloss med tilværelsen, men ting går av seg selv når det er meningen.Skytten


Det bølger i omgivelsene dine, og du elsker aktivitet, variasjon og forandring. Dette er en god tid for lange reiser og kontakt med fremmede steder. Du utvider dine horisonter og kaster deg med iver og entusiasme inn i nye prosjekter. Men du føler at du må navigere i landskapet og trå forsiktig frem for at alle skal bli fornøyd.

Nymånen den 7.mars kan by på overraskelser, og du bør være forutseende og kanskje litt defensiv i områder hvor uventede ting kan skje fort, eller hvor du ikke har nødvendig trening eller erfaring. Din personlige dømmekraft styrkes fra den 23. mars, og dette er den rette tiden til å bevege seg fremover med kontrakter og forretninger.

For enten å kapre eller bli kapret er dagene mellom 26.-28.mars i en særstilling. De siste dager av måneden kan tjene til å filosofere over politikk, etikk og grunnleggende samfunnsverdier.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.

Steinbukken


Dine sosiale nettverk, samt dine samarbeidspartnere, er svært viktige for deg denne måneden. Du er i forhandlingsposisjon og klar til forretninger. Fortsett med den kreative holdningen og forsøk å oppdage nye måter hvor folk kan dra nytte av hverandre. Stemningen er optimistisk, men dine venner opplever at ting veier tungt og tar lenger tid enn forventet. Din støtte, oppmuntring og litt lune galgenhumor kan gjøre det lettere å forsere hindringene. Det er gode muligheter til suksess mellom den 4. og 20.mars - både i krig og kjærlighet.

Hemmeligheten er å fange opp ethvert engasjement og gi det en positiv retning. Du sier ikke nei takk til litt ekstra oppmerksomhet eller hjelp med oppgavene.

En avtagende halvmåne i ditt stjernetegn den 29.mars kan gjøre at du får det travelt frem mot deadline. Vær forsiktig med varme og skarpe gjenstander, samt mat som har gått ut på dato.Vannmannen


Du er i det sosiale hjørnet, og det er stimuli på det intellektuelle plan. Frem til den 6. mars er særlig heldig for korrespondanse og studier. Informasjon er tilsynelatende lett tilgjengelig og folk forstår fort hvor du vil. Fra 7.-14.mars er det viktigere å pleie vennskap. Her skal du ikke bare tenke etter eget hode, men også være oppmerksom til å lytte til andres behov. De som er født i slutten av Vannmannen opplever en periode hvor det danner viktige relasjoner, eller får bekreftelser på hvor fremtiden ligger.

Det er mulig du blir pålagt et ansvar for andre som virker ubehagelig eller brysomt. Selv om disse personer ikke er i stand til å takke deg, kan det likevel være du har utført en nødvendig oppgave. Fullmånen den 21. mars kan sette fart på kjærligheten. Dersom du skal på besøk bør du huske en liten gave eller oppmerksomhet.

Månedens siste dager kan indikere et oppgjør eller endring.FiskeneDet er mye litt for mange løse tråder i begynnelsen av måneden. Det er greit å være åpen for nye inntrykk, men du gjør lurt i å forenkle tilværelsen. Det kan være en god anledning å kjenne på hva som ligger hjertet nærmest, og hva som virkelig er viktig for deg. Nymånen den 7. mars kan by på spennende besøk eller reise.

Dersom du er husbundet kan du kanskje finne bedre måter til å utnytte den plassen du har eller gå til kjøp av et nytt møblement eller innredning. Mellom 14.-21.mars har du lettere for å få offentlig oppmerksomhet og stå sterkt ved søknad av nye stillinger. Tilfeldighetene er på din side, og så samt du er rett kledd vil du verken la deg bry av vær eller vind, men snarere nyte en fordel.

Slutten av måneden vil være positiv for kjærlighetslivet, men for din egen del kan det også være forbedringer innen kosthold og helse.Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning