Dagshoroskop 31. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du er alltid interessert i finne nye måter å snike i køen på. Frem til kl.15.30 er folk mer tilbøyelig til å gjøre unntak i reglene. Vær kreativ og legg vekt på behovene dine.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Din tålmodighet blir satt på prøve. Det er alltid noen som har glemt å stille klokken, og avtaler kan bli uryddige. Sats på en forlenget lunsjpause. Forretninger er best på ettermiddag eller kveld.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Yndlingshobbyene dine får næring i dag. Snakk med vennene dine på telefonen, hold deg à jour med siste sladder og send et 20-talls SMS meldinger. Prøv å levere et minimum med arbeid før dagen er over.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du har vanskelig for å gjøre rede for andre, og dette fører til at dagen utvikler seg en annen retning enn planlagt. Du som er født i begynnelsen av juli er midt i skuddlinjen akkurat nå, med tusen jern i ilden.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


En misforståelse vedrørende din rang og orden kan skape såpass store hindringer at lite vil bli gjort. Løsninger som ligger under din verdighet vil ikke være tilfredsstillende, men du kan selvfølgelig å ta deg selv mindre høytidelig.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du er serviceorientert og har praktisk sans. Din evne til kreative løsninger kan redde dagen. Det blir nok å gjøre med å rydde opp i andre folks feil og mangler. Unngå å le av kunden mens de står med ryggen til.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Dagen inneholder en del pilotprosjekter. Folk ønsker å prøvesmake og eksperimentere, men er ikke klar til å kjøpe. Hold kortene tett til brystet som en del av innsalgsstrategien.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Noen prøver å skyve ansvaret over på deg for noe du ikke har gjort. Gjør rede for dine prioriteringer. Vis at du er interessert i gode resultater. Dette kan føre til bedre løsninger i fremtiden.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Pass på økonomien. Dette er en dårlig dag for pengeplasseringer. Folk handler i skrot. Du kan være heldig og finne noe morsomt, men unngå å kjøpe katta i sekken.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du vil ønske å imponere andre. Lederegenskapene dine er fremhevet, men du bør bekjempe trangen til å herske og styre. Hold deg til det formelt riktige, men ta ikke anledningen for høytidelig. Gjør plass for litt medmenneskelig varme.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Intellektuelt og emosjonelt vil folk ha vanskelig for å holde følge med deg i dag. Din atferd oppfattes som rar eller merkelig. Folk skjønner ikke humoren. Kvelden er gunstig. Øst og Vest sitter med de beste kortene.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Dersom du ordner tankene dine og ikke har for mange baller i luften samtidig, vil du ikke havne i fellen av å virke distré og ukonsentrert. Musikk, duft og farge kan skape en opplevelse av indre harmoni.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning