Dagshoroskop 30. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Ditt ego søker tilfredsstillelse og du føler trang til selvhevdelse. Ta på deg arbeidshanskene og kast deg over utfordringene. Utholdenhet er ikke din sterkeste side. Gresset virker grønnere på andre siden av gjerdet.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Stor aktivitet i ditt nabolag kan forstyrre søndagsroen. Dine diplomatiske egenskaper og lune humor vil komme til nytte. Best å skylde på vær og vind for å unngå å lage nye knuter på tråden. Lettere til kvelden.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Dersom du føler deg desorientert kan det være lurt å rydde opp i gammelt rot og gå gjennom dine rutiner. Små oppdagelser kan inspirere og frigjøre ny energi. Veien fremover blir mye lettere.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du føler det er viktig å lykkes i dag. Men du er tilbøyelig til å ta et for hardt grep, eller gå for hardt inn i taklingene. Så slapp heller av og nyt anledningen. Et lett trykk vil forbedre dine muligheter til suksess.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Stolt, lidenskapelig og innflytelsesrik, det er deg. Pass på at ikke alt dreier seg om deg og dine behov. Ta opp problemer på et prinsippelt grunnlag, vær deretter villig til å gi og ta.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Interessante muligheter innenfor kreative aktiviteter. Unngå å la bagateller komme i veien. Sats på barn, lek, hobby eller kjærlighet. Ettermiddag og kveld bringer hell og lykke.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


En klossete start, men alt ender bra. Problemer fra morgen og lunsj kan løses. Hold ting fra hverandre, ikke stress. Sats på ettermiddag og på kveld. Her er store muligheter for fremtidig lykke.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du er utvilsomt en av dagens lykkeligste. Du blir både sett og hørt. Pass bare på å unngå overdrivelser, for høy hastighet, lyd eller volum. Kvelden er glimrende for kjærlighet eller kino.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Heldig for praktiske oppgaver. Som regel har du et godt øyemål, men noe flytter seg. Det er mulig du bør dokumentere dine bevegelser.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Når klokken nærmer seg 14 kan din dømmekreft bli satt på prøve. Dette løser du best ved å opptre rettferdig. Ellers kan søndag by på en heldig vending. Hard innsats gjør at du kan innhente din belønning.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du krangler med tekniske nyskapninger, og problemet kan ligge i tenning eller jording. Født rundt 9. eller 10. februar? Ditt liv er turbulent akkurat nå - men det peker til det bedre.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du kan stå ovenfor en viktig avgjørelse, og kabalen går ikke riktig opp. Det er ikke mulig å gjøre alle fornøyd. Prøv å være ryddig og unngå bortforklaringer. Noe som får en tøff start ender i det bedre.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning