Ukeshoroskop uke 13

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


For å sanke støtte til kampanjer eller komme til bunns i problemer, kan mandag til onsdag være den rette tiden for å kontakte viktige nøkkelpersoner. Slutten av uken kan mangle den samme spontane oppslutning. Særlig etter solnedgang dukker det opp reservasjoner eller forbehold som utsetter realiseringen av dine planer. Du vil bruke mer energi til å overtale din bekjentskapskrets. Lørdagen byr på stress, tidsnød eller en konkurransesituasjon, men du kan snu det hele til en morsom selskapslek.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Din motpart er sterk i første halvdel denne uke og initiativet ligger hos den annen part. Dersom du famler etter energi og retning, kan det være smart å utsette viktige beslutninger en dag eller to. Benytt muligheten til å glede andre. Gi medspillere sin velfortjente sjanse, eller sats på konstruktive samarbeid. Nøkkelen til suksess ligger i å holde seg på rett side av banen, og slippe andre frem. Søndag er lykkebringende, og andre vil være villige til å gjøre deg en tjeneste.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Frem til torsdag formiddag vil Merkur stå gunstig i en sektor hvor den står sterkt på stjernehimmelen og du handler godt på egne premisser. Dette er heldig for deg og vil virke fremmende på alle dine relasjoner. Du lykkes i å få opp et godt tempo, men bør passe på å ikke miste kontroll over situasjonen når helgen nærmer seg. Du vil ikke nødvendigvis bomme på mål, men din dømmekraft er satt på prøve. Styr dine impulser og følge med på omgivelsene. Det er viktig å holde ord, så vær forsiktig med hva du lover. Rettferdighet varer lengst.

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du møter en ny uke med et sterkt ønske om å skape forandring. Det er også anledningen til å utdype dine relasjoner, og den tiden som du bruker sammen med andre vil gi god avkastning. Mandag til onsdag er gunstig for behandling, terapi og personlig pleie. Det kan også være en kontrakt eller godt samarbeid, som ikke går helt på skinner, men som vil føre frem til et godt resultat etter felles anstrengelser. Noen du treffer på søndag vil ønske å drøfte mulighetene for fremtiden.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Dine drifter og emosjonelle energier gjør en topp denne uken, og du er på jakt etter en kamp eller fysisk utfordring. For å unngå å gå andre på nervene er det viktig at du finner konstruktive og kreative utløp. Din ridderlige prinsippfasthet og utholdenhet kan være en inspirasjon for andre, men pass på at du ikke bare lever i gamle mønster. Onsdag og torsdag er heldig for Løven, men først etter kl.21.00 onsdag kveld. Prøv å bevare fatningen i stressmomenter på lørdag og søndag. La deg heller more av oppvisningen.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du er i et godt spor og kan innlede uken ved å bygge på de heldige vendinger som har funnet sted i nær fortid. Stå på nå, og forsøk å formidle både dine visjoner og verdier. Det behøves en kreativ ordensmann eller koordinator som kan samle trådene, så vær ikke redd for å stå frem som en dirigent ved anledningen. Dine planer for helgen bør legges innen torsdag - også innen kjærlighet. Vær tidlig ute med invitasjoner. Fra fredag er det økt fare for konkurranse eller at planer må legges om. Du kan forebygge ved å være veldig tydelig og konkret, samtidig som du inviterer til moro.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Dine diplomatiske egenskaper kommer til god nytte i første halvdel av denne uke, og på en eller annen måte kan du megle eller fremme en sak på vegne av andre. Mandag og tirsdag er gunstig for økonomiske beslutninger, men best før kl.18 tirsdag. Unngå å plassere penger eller kjøpe noe nytt av betydning onsdag formiddag. Siste halvdel av uken er aktiv med mange korte reiser. Det er heldig for intervjuer, annonser og visninger. Det er en god tid for å planlegge aktiviteter i hjemmet, eller følge opp ønskene til en partner.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Månen beveger seg gjennom ditt tegn fra mandag til onsdag, og ballen vil være i ditt hjørne. Lykkefaktoren er høy, men du gjør lurt i å være godt forberedt om det er fare for at du blir trukket frem i forgrunnen. Du setter deg godt inn i situasjoner og ser både muligheter og problemløsning. Dette kan gjøre at du frigjør ressurser og får fart på sakene. Det er gunstig for kontrakter og avtaler, og kanskje kommer det penger fra uventet hold. Helgen er bra for nye erobringer. Vær forberedt på å ta initiativet.

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Mandag og tirsdag er gunstig for din økonomi. Det kan også være noe fra fortiden som du ønsker å ha med inn i fremtiden. Kjærlighet er forbundet med hemmeligheter nå. Onsdag er uforutsigbar og uberegnelig før kl.15, så vær forsiktig med å tro alt du hører. Enkelte beskjeder kan være misvisende, eller avtaler fører ingen steder. Deretter er Månen i ditt stjernetegn og dersom du kan velge blant tidspunkter, har du en økt lykkefaktor ut uken. Unngå å komme i tidsnød på lørdag, og velg en stil som er formelt riktig.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Forretninger bør være gode frem til torsdag. Du er aktiv i ditt nærmiljø og vil ha gode samtaler med viktige kontaktpersoner. Informasjonen flyter godt i begge retninger. Dine resonnement bygger på et godt grunnlag, og dine presentasjoner blir fremmet ved gode kildehenvisninger. Legg planer i kjærligheten på torsdag eller fredag. På lørdag og søndag vil månen befinne seg i ditt stjernetegn, og du har lettere for å bli selskapets midtpunkt. Slipp deg løs for lun humor og vær nysgjerrig på de nye mulighetene som byr seg.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Ukens tre første dager krever at du tar noen grep og gjør noen forandringer. Det er kontoer du vil ha gjort opp, klær du vil ha kastet. Du ønsker å rydde opp i abonnementer og legge om dine prosjekter. Tenk på det som en vårrengjøring. Torsdag og fredag er bedre, slå opp dørene og ta imot nye tilbud. Du kan motta nyheter fra en venn i utlandet, men kjærlighet kan innebære lange reiser eller mye tid på telefonen. På en annen side, er det en god tid for deg å planlegge ferien. Søndag kan innebære en overraskelse, ommøblering eller behagelig endring av plan.

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskeneIngen grunn til å sitte på gjerdet denne uken. Det er høy aktivitet i ditt hjørne av stjernehimmelen, og du bør skrive, reise, møte, kjøpe og selge. Stort sett bør du sette fart på dine affærer. Kunngjør og annonser dine ønsker. Det er muligheter for suksess. Dersom du ikke makter å gjøre hele jobben selv, benytt deg av en kompanjong eller partner. Du finner en rekke hjelpere i omgivelsene. For mange alternativer kan gjøre det vanskelig for deg å velge, men unngå at dette pasifiserer deg - det er viktig å prioritere. Ikke vær redd for hva du muligens kunne gå glipp av. Det gir deg ingenting. Kom deg ut på banen og sats!

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning