Dagshoroskop 3. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Dagens bursdagsbarn vil nyte stor fordel fra dagens planetstillinger i det kommende året. I dag er det anledning for raske beslutninger og gode grep. Du legger innsatsen på rett sted, og får gode resultater.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Din styrende planet, Venus, står i et heldig hjørne av stjernehimmelen. Kanskje du bør satse på kjærligheten, eller ta sjansen på noe nytt og annerledes. Forandring frister.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


En god dag for møtevirksomhet og viktige beslutninger. Du bør lykkes i å få sponset dine aktiviteter eller få godkjenning til innkjøp av enda en ny mobiltelefon. Bra for en workout på helsestudio.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Sikkerhet er en prioritering i ditt hjem. Det kan være en anledning til å teste ut brannalarmer eller batteriene på røykvarslere. Du sørger for en beredskapsplan og rett utstyr. Kjøp nye klær og sko.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Personer født 12-13. august føler at alt skjer i deres liv akkurat nå. Dagen fremmer kontakt med fjernsyn og reklamebransjen.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


En glimrende dag for å hente inn råd og informasjon hos andre, det være lege, psykolog, ernæringsrådgiver eller takstmann. La andre personer jobbe for deg. Planlegg møter og offentlige arrangementer.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du finner gode løsninger både privat og i arbeid. Jobb mot dine mål og du vil få resultater for strevet. Du jobber frem kontrakt, enighet og avtale, og vil oppleve gunstige utviklinger innenfor kjærligheten.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Torsdagen smiler til ditt stjernetegn, og du bør erfare suksess og fremgang i de prosjektene du er opptatt av. Vær frempå og ta initiativet. Krepsen og Fiskene kan være viktige medspillere.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du kan ha lyst til å stikke deg unna akkurat nå. Kanskje for å sette ting i perspektiv eller rydde opp i fortiden. Kreativt arbeid går tilsynelatende bra, men det kan kreve at du setter av tid til deg selv.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Intuisjonen din er god i dag, og du har tid til å pusle med oppgaver og kreativ problemløsning. Du utøver god innflytelse på andre og vil lykkes i forhandlinger. Gunstig for kjøp og salg.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


God dømmekraft og beslutningsevne kan forbedre din posisjon i jobb eller offentlige sammenhenger. En gest eller gavmild handling fra din side kan åpne dører.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Månen er i ditt stjernetegn i dag og gir gunstige aspekter med andre planeter. Vær offensiv og tydelig om dine behov og ønsker. Det er heldig for kjærlighet. Du blir omtalt i gode vendinger.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning