Dagshoroskop 29. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Lørdag er en god dag for forhold som du ønsker å ordne opp i. Et nødvendig oppgjør som krever mot og innsats. Vær konstruktiv, konsekvent og målrettet. Vis aktsomhet med ild og skarpe gjenstander.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Bruk sansene og ta et godt tak om spakene. Folk er utålmodige og vil forbi. Vær tidlig ute dersom du vil være sikker på plassen. Et spørsmål om rettigheter kan oppstå. Husk billett når du parkerer bilen.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Det er uro blant stjernene. Unngå trøbbel og oppfør deg pent, da vil du ha gjort deg fortjent en premie mot slutten av dagen. Forsøk å roe gemyttene og finn fleksible løsninger. En tjeneste fra deg kan være gull verdt.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Halvmånen gjør deg urolig, og emosjonell energi søker utløp. Arbeidsoppgaver i hjemmet bør fordeles på en konstruktiv måte. Du vil føle deg bedre når dette er unnagjort. Jobb gjerne til musikk.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Vær sensitiv til andre personers sårbarhet. Du kan flytte fjell dersom du konsentrerer deg om praktiske oppgaver. Ikke tving ting gjennom ved bruk av makt. La egoet ditt ligge lavt.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du har et sterkt ønske om å vise din kreativitet og gjøre et inntrykk på andre. Dette kan slå heldig ut dersom du er sammen med rett person. Du er lidenskapelig og engasjert, og ikke helt ufarlig.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Løs praktiske oppgaver med hammer og spade i hus og hage. Det kan være lurt å spørre før du handler. Det kan være en stimulerende debatt eller diskusjon. Prøv å holde balansen.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Det er 'Alle klovners dag' i dag, og du er midt i skuddlinjen. Du kan ha mange baller i luften med lyst til å prestere. En viktig justering eller tilpasning kan være nødvendig. Ta dine forholdsregler.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Fokuset er på økonomi. Vær forsiktig med investeringer. Bak dette ligger en interessant diskusjon omkring etiske spørsmål. Personlig selvironi kan virke behagelig avvæpnende. Unngå å kaste bensin på bålet.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Dra fordel av dagen gjennom konkurranse eller lederskap, men unngå å opptre for militant. Vis at du er et medmenneske. Dine drifter er høye. Skap en harmoni hvor begge parter vil det samme.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Beveg deg fremover med forsiktige skritt. Din relasjon til omgivelsene er fremdeles ikke helt rett, og du trenger å jobbe med forholdene. Vær ærlig om egne behov, men kanskje du skal ta deg litt av andre.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Hell i uhell. Noen kommer løpende og ber om hjelp. Omstendighetene er turbulente, men dette gir deg anledning til å komme på banen. Kjærlighet er spennende. Unngå å spekulere med penger.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning