Dagshoroskop 28. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Anledningen tilsier fart og tempo, men du bør heller ta det litt rolig. Sett deg ned og tolk hva som foregår. Spør en i omgivelsene om å dele synspunkter. Det er lett å skyte over mål dersom du handler i blinde.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Dersom du varierer i dine rutiner er det mulig du finner ting av uventet verdi på de merkeligste steder. Estetiske verdier vil bli prioritert. Kunst, kultur og litt farge gjør at varene selger bedre.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Ta et skritt tilbake fra hva som foregår. Det er som om du er sendt ut på oppdrag, mens de som er igjen ommøblerer kontoret. Forandringer foregår i dragsuget etter deg. Prosesser du har satt i gang vil vise resultater.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Det kan være vanskelig å overholde avtaler i dag, men ditt indre kompass bestemmer hvor du havner og når. Kjærligheten kan blusse opp, eller du opplever et uventet lykketreff.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Det kan forsvares å rykke ut for å redde andre, men ellers bør du søke å unngå fartsoverskridelser. Din solidaritet og støtte er av betydning, men unngå å mane til kamp. Vær forsiktig med ild, varmt vann og skarpe gjenstander.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Uforutsette begivenheter har betydning for dagens aktiviteter. Hva som skjer er avhengig av dine samarbeidspartnere. Stemningen er høy i aften og bra for fest. Folk er ruset uten alkohol.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Alle født i Vekten vil ikke oppleve det samme, likevel kan du oppleve en merkverdig lykkedag. Det er gunstig å spekulere. Og om ikke i spill, er det heldig for reise eller for å bevege seg i nye retninger.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Glimrende for psykoanalyse eller tilsvarende detektivarbeid. Bortkomne gjenstander kan ha tatt veien øst. Søk høyt, i nærheten av ild og varme, i et østliggende hjørne i nærheten av noe lagd av tre.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du er klar for helg og møter på jobb kun av rituelle hensyn. En siste runde hvor du tar farvel og lodder stemningen blant kollegaer vil dessverre ikke føre til at noe blir gjort. Helt ufortjent vinner du i dagens vinlotteri.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du tror på resultater gjennom hardt arbeid, og en viss person født i Skyttens tegn kan komme til å gå deg på nervene. Slapp av, for kvelden blir bra - for lek, hobby eller kjærlighet.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du blir ikke helt klok på dine omgivelser for tiden. Dersom du er i nye eller fremmede omgivelser, ta tid til å orientere deg og lære grunnkunnskapene. Ved jobb eller montering - følg bruksanvisningene!

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Det er mye aktivitet på hjemmebane og muligens en fest. Hold øynene åpne for en mulig konkurrent. Dersom noen forstyrrer, gi vedkommende et oppdrag. Vær tidlig med å snu energier i en positiv retning.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning