Dagshoroskop 27. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Dagen er full av muligheter, og du har neppe lyst til å sitte med hende i fanget. Du er ærlig, åpen og direkte, klar til å sette i gang og ikke villig til å ta nei for et svar. Best blant venner og ute i det fri.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


En tur på biblioteket vil samsvare med ditt behov for å sitte stille og utvide dine horisonter samtidig. En praktisk spøk setter farge på dagen. Du kan lykkes i å forbedre dine økonomiske disposisjoner.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Dører åpner seg. Det er ikke et kjedelig øyeblikk, men du kan ha et svare strev med å tolke andre mennesker for å finne ut om de er pålitelige. En fin anledning til å ordne dokumenter, inngå partnerskap og avtaler.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Trivelige muligheter, men folk rundt deg har det travelt. De vil opp og ut før alle brikkene er på plass. Ta et tak i tøylene for å unngå å måtte rydde opp i rotet. En god dag for foredrag, reiser og fotografi.

Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Dyrk venner og hobby. Møter er kreative og nyttige, men det kan mangle på beslutningsdyktighet. Hva er vitsen med store ord uten handling? Være nøye med kostnadsoverslagene.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Dagen er full av overraskelser. Det går over stokk og stein, men ny kunnskap vil tjene en god sak. Penger brukes til mye kos, men unngå å være direkte sløsende. En liten notatbok kan komme til nytte.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Korte reiser fører til steder med dårlig tilgjengelighet. Ditt arbeid bør konsentrere seg om å effektivisere, ellers vil mye tid gå tapt uten at noe skjer. Skytten og Væren er viktige nøkkelpersoner.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Forsøk å dempe konflikter ved å finne frem til løsninger. En rettssak kan være kostbar eller skade dine interesser. Dersom du holder på med større oppgaver, husk å beskytte ditt materiale.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Månen i ditt stjernetegn fremmer dine interesser, men du er litt klønete og bør passe på å ikke miste ballen. Spennende steder kan by på interessante muligheter.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


En god dag for møter, reiser og korrespondanse. En kjæreste kan ønske variasjon og forandring. Prøv å overraske han eller henne. En venn kan være i trøbbel. Prøv å hjelpe med å dempe konflikten.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Elektronisk utstyr, biler og datamaskiner virker ikke som det skal. Vær forsiktig med å kjøre noe for hardt, uten å gi nødvendig vedlikehold. Din kjæreste vil ut for å bruke pengene dine.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du er sensitiv for hva som skjer i omgivelsene dine. En ny interesse eller oppdagelse kan forandre dine fremtidsutsikter. Krev å bli tatt på alvor.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning