Dagshoroskop 27. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Mye bra kan gjøres på kjærlighetsfronten i dag. Hvis ikke det teller, kan du nyte en fridag med venner og familie. Der du ønsker å bygge en fremtid, gjør du dine avtaler før klokken blir 16.00

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Den som står opp tidlig har muligheter til å få mye ut av dagen. Sørg for at du er i rute, og at ikke andre går og venter på deg. La det praktiske ligge etter klokken 16.00. Det er lettere å gjøre feil og viktigere å kose seg.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Gjør avtaler med vennene dine, og prøv å treffe så mange som mulig. Det er heldig for sosiale samlinger, og mulig å utvikle spesielle forbindelser. Ditt hjerte banker for Væren og Vekten.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du er et naturlig samlingspunkt og har evnen til å binde folk sammen. Det er gunstig for å bake og gunstig for kjærlighet. Kanskje du bør se etter hva du har i ovnen?


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Ikke prøv å erobre hovedscenen i dag. Sørg heller for at alt kommer på plass og at andre får det bra. Best i aksjon. Du blir sett. Din belønning kommer siden. Koble ut på kvelden, med hobby eller film.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Dersom du er for opptatt av de små detaljer, er det en viss fare for at du går glipp av hovedpoenget. Det er en fin dag for stevnemøter, og særlig hvis du satser på Steinbukken eller Tyren.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


En kombinasjon av flaks og ferdighet kan gjøre deg til vinner. Prøv å bevare din naturlige stil og verdighet. Du bør regne med å streve eller å bli møkkete på hendene for å oppnå resultater.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Vær en såmann. Sett prosesser i gang på en så diskré måte som mulig. La ting deretter ordne seg selv. Sitt selvfølgelig ikke med hendene i fanget, men slipp fri det du vil skal komme tilbake til deg.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Dine håp og ønsker kan få vinger, men det er lurt å holde deg på godfot med viktige nøkkelpersoner. Venner fremmer dine interesser. Noen legger inn et godt ord for deg, eller du har flaks som vanlig.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Sats på kjærligheten. Sett fra en annen vinkel, kan du skape mye vakkert i dag, gjøre en god figur eller starte noe stort. Din omtanke for andre kan hjelpe å bryte isen. Vis deg som ydmyk, medfølende og personlig.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du er en tekniker, menneskekjenner og racer i intellektuelle saker. Men hvor er dine egne følelser og behov? Dette er nøkkelen for å seile helt til topps. Kjenn etter hvordan ting berører deg på et personlig plan.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Ikke la deg forstyrre av vanskelige valgsituasjoner. Kabalen vil ikke alltid gå opp, og det viktige er å prioritere etter beste evne. Du kan ikke gjøre alt på en gang. Enkelte ting må vente til siden.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning