Ukeshoroskop uke 17

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er ingen tvil om at denne uken er temmelig spent, men også utrolig dynamisk. Vær sikker på at du bruker tiden på aktive initiativer i din karriere, din familie og ditt personlige liv. Selv om du konfronteres med en situasjon som åpenbart er urettferdig, så forsøk å kontrollere følelser og oppretthold likevekten. Det er ingen som har det optimalt, og folk har en tendens til å reagere impulsivt og uttrykke seg uklokt. Det som fungererer bra nå er en form for ekspedisjon eller litt annerledes aktiviteter som utvider dine horisonter og din personlige bevissthet.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Uken starter med en fullmåne hvor du føler deg sterkere og det er sterkt fokus på parforhold. Du har på mange måter lyst til å holde en lav profil i kjærlighetsforhold, og det er mye som du føler sterkt på og som kunne ha vært bedre. Det er en følelse av urettferdighet, og i løpet av neste uke så finner du deg ikke i å bli dominert av mennesker med en dømmekraft du ikke respekterer. Enhver form for moralisering eller belæring holder ikke nå, men la være å bekymre deg for du er i en svært sterk posisjon.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Du kommer til å nyte velfortjent fred og ro denne uken. Du finner fornyet styrke og har masse tid til å nyte de gode tingene i livet, både materielt og spirituelt. Spenninger oppstår i ditt sosiale liv, og det kan være en problematisk situasjon rundt din økonomi. Noen mennesker klager over at det ikke er noen rettferdighet i verden og at ressursene ikke fordeles likt. Det er smart å ikke la seg involvere i en konflikt hvor ingen egentlig har retten på sin side.

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du finner deg ikke i hva som helst, og problemer utredes på en praktisk måte. Det er fokus på ditt sosiale liv. En vilje til å føre an i en endringsprosess rydder veien for en langt bedre sosial organisering eller forståelse med venner og partnere. Det er sannsynlig at du møter en viss opposisjon denne uken, mest sannsynlig hjemme eller på jobben. Gnistene fyker i forhold til hva som er rett og galt, men du klarer å beholde roen. Hold deg utenfor det hele, og unngå å komme for tydelig med dine meninger.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Dette er en uke hvor du vokser rent profesjonelt, og enhver form for svakhet testes. Det viser seg at du er fantastisk sterk og besluttsom, det er ingenting som står i veien for deg og ingenting som får deg til å flytte på deg. Du er forberedt på å jobbe hardt for å få til den nødvendige endring som bringer stabil vekst og forbedring. Det er grublerier på jobben, det er noen som er sikre på at andre får mer enn fortjent. Faktisk får alle hva de fortjener. Du kan strebe etter å opprettholde din autoritet. Det er likegyldig hva folk klager over, det er hva du tenker som teller.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du merker en enorm vilje og sterk besluttsomhet i begynnelsen av uken. Det er kanskje dyptgående endringer som skjer i ditt kreative liv, men du skaper et positivt og langvarig overblikk, og når alt kommer til alt vil dette gi ekspansjon og vekst for deg. Det er fokus på studier eller reiser, og det er gode prognoser for suksess, også hvis du er på utkikk etter kjærlighet. I sosial sammenheng, eller i forbindelse med barn, er det også spenninger. Folk later til å være irritable eller umodne. Du gjør klokt i å la andre mennesker tenke selv, det har ikke noe å gjøre med ditt liv.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Emner vedrørende parforhold tar all energien denne uken, og du må trå svært varsomt. Det betaler seg ikke å tro at rettferdigheten seirer, det gjør den nemlig ikke i mange sammenhenger. Du er nødt til å holde igjen litt når det gjelder temperamentet ditt, for det nytter ikke å diskutere med folk som er fullstendig subjektive eller fanget av sine egne følelser. Det er lurt å ikke kaste mer bensin på bålet. Det er ingenting som kan stoppe deg i å drømme, dette er faktisk en fantastisk uke for kreative drømmer og fantasier. Om noen uker vil din situasjon være mye sterkere.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Det er en god uke for spennende utflukter eller lengre reiser. Ettersom det er mange spenninger i luften, er det smart å være aktiv og eventyrlysten. Husk å handle fremfor å bare snakke. Uheldigvis er du trolig i ubalanse på grunn av en sak om urettferdighet akkurat nå, noe som har opptatt deg i noen måneder. Det er usannsynlig at noen som du har vært intimt involvert med har de samme synspunkter som deg, og dette er du nødt til å respektere. Det kan være at mennesker rundt deg er provoserende, men det er lurt å se stort på akkurat dette.

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


I begynnelsen av denne uken føler du deg usedvanlig positiv og optimistisk. Du har hatt din porsjon med flaks nylig, og økonomien ser endelig ut til å stabilisere seg. I en slik situasjon er du til og med klar for en del fundamentale endringer som du kanskje har tenkt på en tid. Livet ditt er stabilt nå, men enkelte rundt deg kan virke usikre. Kanskje du kan bidra med gode råd? Det er også en god periode for å drømme om fremtiden, gjerne sammen med gode venner.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du blir mer og mer klar over din personlige styrke i tiden fremover. Du går inn i en uke med endringer, hvor det er svært viktig for deg å mobilisere selvtillit og tro på deg selv slik at du klarer å skape gode vilkår for fremtidig vekst. For å realisere dine ambisjoner må du være tøff - dette er ikke tiden for å inngå kompromisser. Mennesker som du har nære og intime relasjoner til, er kanskje mindre tydelig enn deg på egen situasjon. Du kan faktisk føle deg motløs av deres ubesluttsomhet.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du koker nesten over av drømmer og fremtidsvisjoner for tiden, og hjernen din analyserer absolutt alle mulighetene som fremtiden kan bringe. Ved å fokusere på dine planer og drømmer vil du oppnå ekstra inspirasjon og motivasjon i denne perioden. Du kan frykte at drømmene dine ender opp i ingenting, men faktisk er det indikasjoner på at du vil oppnå det du ønsker. Dine kommunikasjonsevner vil helt åpenbart ha betydning for om du vil lykkes nå. Du vil få mennesker med deg, og du vil merke kreative gjennombrudd denne uken.

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskenePå overflaten virker det som du har kontroll, venner og kolleger er spesielt støttende til dine tanker og visjoner. Realisme er likevel det viktigste elementet i dine beslutninger, og du er villig til å akseptere at ikke alt nødvendigvis vil gå din vei denne uken. Dette hindrer deg likevel ikke i å ha drømmer om fremtiden. Du vet bedre enn de fleste at også sjelen trenger god behandling, så denne uken er god for kreativitet og spirituelle aktiviteter. Du vil kanskje søke å møte andre som har et sterkt forhold til det åndelige.

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning