Dagshoroskop 26. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Den som har det travelt har vanskelig for å få med seg alle detaljene. Du er distré og har lett for skumpe bort i ting. Forlagte gjenstander kan ligge på badet, på kjøkkenet eller blant skittentøyet.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Månen er i slutten av et tegn, og prosjekter har ingen fremtid slik situasjonen står nå. Unngå å foreta viktige avtaler. Investeringer bør utsettes. Kun gratis er godt nok. Etter kl.15 vender dagen til det bedre.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


På tide å gjøre noe med dårlige vaner. Isteden for å tromme med fingrene eller fikle med kulepennen vil en type meditasjon føre til indre ro og gi bedre retningssans.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Formiddagen er glimrende for å leke, bake og brygge. Kreative aktiviteter gir resultater, mens forretninger er uforutsigbare. Regn med en bomtur. Husk å ta bollene ut av ovnen til rett tid.

Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Det ligger noen rare oppgaver på arbeidsbordet ditt i dag. For å komme videre kan du trenge tilleggsopplysninger. Ting må bare ryddes opp i. For den som jobber sent - hell etter kl.21.00

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du kan komme på randen av et nevrotisk anfall, men da er det bedre å slippe ned arbeidet og ta dype pusteøvelser. Kreative løsninger kan vinne aksept. På ettermiddag og kveld vil en fornuftig slagplan gi bedre resultater.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Overrask venner med et uventet besøk, eller gjør ting som beriker hverdagen. Det kan være lurt å vente med forpliktende avtaler. Ikke lov noe som du ikke kan holde.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


For eksperimenter innen hypnose bør du velge en kandidat som Fiskene og Krepsen, og for all del ikke Vannmannen. Ettermiddagen er bedre for investeringer som vedrører hus og hage.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du hopper inn og ut av jobber, og forhold, som om det var en sport. Før du går inn i noe, kjenn etter om dette er noe du virkelig vil. Før kl.15 er du nokså flyktig. Senere er bedre for forpliktelse og ansvar.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Mangel på kontroll og orden forstyrrer deg. Prøv å unngå at det ødelegger humøret. Ta utfordringer med et smil. Bruk tiden på kjæresten eller uskyldig lek. Du tar igjen det tapte siden.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du lager dine egne lover og er fascinert av hvordan andre takler dem. Du elsker å komme inn i hodene til andre mennesker. Det hadde vært bedre å konsentrere seg om følelsene, også din egne.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


En fordeling av oppgaver kan virke urettferdig. Det kan være nødvendig å si i fra, men kompliserer du bildet fører det bare til kortslutning. Det enkle er best. Vær ærlig, kortfattet og la andre jobbe med saken.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning