Dagshoroskop 26. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du hater motstand, og hater å havne i en blindvei. Ikke la det ødelegge dagen. Du trenger å vite hvor du skal. Noen kortsiktige mål redder dagen.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du føler at du er i balanse og har taket på dagen. Det er en fin anledning til å planlegge og tenke ut praktiske oppgaver. Ikke avskriv kjærligheten. Steinbukken, Fiskene og Jomfruen kommer høyt på listen.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Dagen kan virke kjedelig om du ikke har noe som aktiviserer deg. Dette kan være en anledning til å gjøre noe med uvaner eller rydde opp i noen glemte arbeidsoppgaver. Kvelden er lykkebringende.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Det er bra for arbeid i hus og hage. Monteringer og reparasjoner. Men du har også lyst på besøk. Planene er uklare. La brikkene falle på plass etter hvert. Kjærlighet er bra, men beveger seg langsomt.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du har hjertet på rett sted, men du kan bli bedt om å gjøre noe som ligger vanskelig til for deg. Se forbi de praktiske utfordringene, og strekk deg i retning av menneskene som er viktige for deg. Det vil gi uttelling.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du kan ønske å rådføre deg med en venn, og dere vil i felleskap konkludere at anledningen er rett og få fart på sakene. To hoder tenker bedre enn ett. Det er gøy å gjøre ting sammen, det gir dobbel glede.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du søker til offentlige og kulturelle arrangementer. Dette gir deg god anledning til å vise bort (og få bekreftet) din gode smak. Kjærlighet er skjult, men Tvillingene og Jomfruen er gode støttespillere.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du er en utholden og målbevisst person. I dag ønsker du å ta fatt på de virkelig store oppgaver. Det må muligens flere menn til for å løfte. Eller din iherdige innsats kan føre til løsning. Tenk praktisk.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Din dømmekraft er satt på prøve, og du bør være forsiktig med å slenge med bemerkninger. Dersom du klarer å bevare balanse og komposisjon, vil du ved dagens slutt sitte igjen med mer enn da du begynte.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Månen er i ditt stjernetegn, og dette er svært heldig. Etter dagens hedersgjest kan du være sentrum for all oppmerksomhet. For kjærlighet eller lange reiser er konstellasjonene svært gunstige.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Den født rundt den 21-23. januar må rydde opp i mye nå for å komme gjennom nåløyet. De som er født rundt 11-13. februar opplever et kaos uten sidestykke, men det kan være et ubeleilig lykketreff.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du bør komme deg ut og vise deg bort i offentlige sammenhenger. Stjernene er vennlige mot deg i dag. Mange kan ønske å varte opp for deg. Om du ønsker å føre det videre, får du selv bestemme.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning