Dagshoroskop 25. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har et høyt driv, men nøkkelen til suksess ligger i å erkjenne fakta og hva som er realistisk. Sørg for å ikke miste deg selv, men sett deg selv litt til side av hensyn til andre. Legg en fornuftig plan.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Nyt din hobby, lag deilig mat og lytt til musikk. Men vær forsiktig i forretningssammenheng. Unngå å bli lurt. Ved å stille de riktige kontrollspørsmål kan du beskytte dine rettigheter og være sikrere .

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Dette er en dag for intriger. Din fantasi eier ingen begrensninger. Du kan lykkes i å selge aske til djevelen. Resultatet er bra, og kunden fornøyd, dersom du beskytter din troverdighet og viser vilje og tar ansvar.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Din skarpsindige handling kan føre til et kupp, men vær forsiktig med andre da de har lett for å gi opp. Kvelden er upraktisk og ikke den rette tiden for å spekulere.

Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Jobben kan være krevende og du føler deg dratt i forskjellige retninger. Du kan ikke alltid være midtpunkt. Akkurat nå er det viktig å fokusere på oppgavene. Vær forsiktig med hvordan du bruker klørne dine.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Dine analytiske evner kan hjelpe deg til å få overtaket på en situasjon, men vær forsiktig med hvordan du kritiserer. En glimrende dag for å bygge broer. Kjøpe, selge, megle og inngå kontrakter.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Forhold kan være preget av risiko og turbulens. For en gangs skyld kan det være greit å sitte på gjerdet. Du bør være forsiktig med å bidra til debatten. Å avvente og se kan være et godt alternativ.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Månen i ditt stjernetegn gjør deg til sentrum for begivenhetene. Du har evnen til å overbevise og forføre, men bruk dine krefter til verdige formål. Vær ærlig mot deg selv og andre, og forsiktig med å stirre i senk.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du kjenner deg tiltrukket av fare og spenning, men vær forsiktig med å utsette omgivelsene for risiko. Det er gunstig for å rydde opp i fortiden. Folk vil sette pris på at du viser ansvar og forpliktelse.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Begivenheter tar en uventet vending, og det viser seg at du er mulighetenes mann/kvinne. Du har sterke personlige preferanser, men bør være forsiktig med hvordan du påvirker andre.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Det dukker opp forstyrrelser, og begivenheter kan kreve din omgående oppmerksomhet. Dersom du må legge arbeid til side, så pass på at det er for de rette grunner. Tenk over hva du putter i deg.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


En anelse personlig stolthet vil føre deg i de rette baner. Det er viktig at du kommer på banen og ikke sitter med hendene i fanget. Men når du har feiet for egen dør, spør hva andre gjør for å hjelpe seg selv.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning