Dagshoroskop 25. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Tette rør kan være et problem. I likhet med tung trafikk. Unngå å stresse. La de politiske diskusjoner ligge, og begynn ikke å krangle med uniformerte menn. Ettermiddagen og kvelden er meget heldig.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du reagerer på at folk flytter ting, og kan føle deg drevet til å markere ditt territorium. Heller enn å hevde din prinsipielle rett, er det mer viktig at du er i stand til å utøve ditt arbeid. Kvelden er lykkebringende.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du føler deg som om du står overfor en rotfylling. Omgi deg med de riktige personene. Dersom du slutter å bekymre deg, frigjør dette energi og gir deg frie hender, noe du trenger om du skal kunne snakke i mobil.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du liker å mimre, og et historisk tilbakeblikk kan gi deg tilgang til ressurser. Dagen er bra for møtevirksomhet og problemløsning. De født rundt 15. juli opplever at alt skjer på en gang.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du liker å skinne i glansen av viktige personer, og tar fort opp kampen om hovedrollen. Å uttale deg om noe du kan alt for lite om, ville være å begå en feil. Konsentrer deg om å løse de administrative oppgavene.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du elsker hvordan noen tar ansvar og fordeler oppgavene. Klare rammer gir de beste arbeidsvilkår. Når det praktiske er på plass, slapper du av og er klar til å forelske deg. Steinbukken og Løven vekker din interesse.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Det er mulig du må kysse en liten grønn frosk i dag. Om den ikke skulle forvandle seg til en vakker prins, kan du likevel håpe på noe annet fint. Det er en heldig dag for forsøk og eksperimenter.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du er absolutt et av de modigste og dristigste tegnene i dyrekretsen. Du er villig til å sloss for det du vil ha, men ta deg tid til å tenke over om dette er noe du egentlig trenger. Ikke la sansene styre deg.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du er nysgjerrig av natur, og søker alltid etter kunnskap og erfaring. I dag er gunstig for å utvide dine horisonter. Det er heldig å ordne sertifikater, tvister og prosjekter rettet mot hus og eiendom.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Vent med planer til månen ankommer ditt tegn kl.12. Deretter er det lite feil du kan gjøre. Prøv å ordne opp i ansvarsfordelingen ved praktiske oppgaver. Ellers en super dag med gode muligheter.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Rot og misforståelser på formiddagen blir erstattet av handlekraft og besluttsomhet. Det er heldig for innkjøp, investeringer og avtaler. Dersom du dyrker et vennskap kan det føre til noe mer.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Før kl.12 tar ting en uventet retning. Det er best å improvisere og ta ting på sparket. Senere på dagen kommer gjenstander i en vanskelig innpakning, men er bryet verdt å bruke tid og penger på.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning