Dagshoroskop 24. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Morgentrafikken kan by på problemer. Sørg for at du er utrustet til å løse dem. Etterpå er utsiktene gode. Du improviserer og finner på. Velg provisoriske løsninger.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Partnerskap og samarbeid byr på muligheter, men de du jobber opp imot vil bære preg av at de har brent seg. Frem til kl. 17 er utsiktene urolige, men deretter gode. Start prosjekter og gjør som du vil.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Din bekjentskapskrets er nyttig, og en venn kan løfte deg til store høyder. Det er heldig for offentlige presentasjoner. Et nytt treningsprogram kan gi snarlige resultater, men vær oppmerksom på hva du putter i deg.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Oppgavene som står på dagsorden vil stride imot din grunnleggende natur. Problemer må tas ved roten hvis forholdene skal bli bedre. Aktiviteter innen helse, hygiene, pleie og omsorg står høyt på listen.

Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Legg til side din personlige stolthet. Det er mulig du må ned på kne for å finne det du søker. Ved lunsjtider vil planene endes. Individuelle forskjeller gjør samarbeid mer krevende.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Det du ønsker kan være i ferd med å gå i oppfyllelse. Prøv å rydde opp og unngå misforståelser på formiddagen. Lengre ut på dagen øker bare argumentene for at du skal ta sats.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Bestill billetter og gjør reservasjoner. Det er i en planleggingsfase, men godt arbeid vil også legge til rette for fremtiden. I løpet av dagen er det bra for handel, og du kan muligens gjøre et kupp.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Inspektørene er ute og gjør en grundig jobb. Dersom det ikke er deg, bør du sørge for å ha gjort hjemmeleksene dine. Etter kl.12 er det du som er sjef. Ingen tvil om at du gjør et inntrykk på omgivelsene.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du bør tenke over om alt er rett, eller om det er noe du kan ha glemt eller oversett. De neste dagene kan tilfeldighetene spille deg et puss. Det er fornuftig å styrke posisjonen fremfor å haste fremover.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Mandag er et puslespill, men du synes å reise deg til anledningen. Forlagte gjenstander har lett for å dukke opp på lave steder, i nærheten av vann, eller muligens hvor det lukter litt.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Brikkene passer ikke helt sammen i dag. Vær villig til å tilpasse deg eller gjøre forandringer. Kvitt deg med defekte gjenstander. En kunngjøring kan skape bølger. Velg derfor dine ord med omhu.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Gode nyheter kan ligge på trappene. Det er heldig å være nyforelsket eller være på jakt. Folk i omgivelsene samarbeider for å finne løsninger som fremmer dine interesser. Fortsett å spre glede.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning