Dagshoroskop 24. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Enten går partnerskap og avtaler rett i boks, ellers vil dette bli innfridd gjennom en oppsamlingsrunde. På tide å tenke på hva du ønsker deg. Vær optimist. Ingen grunn til å gi seg. PS: Venner er nyttige!

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du er positiv til det meste, men folk tar seg til rette og drar i gang mer enn du kan stå inne for. Ta et tak i tøylene, og vær tydelig på din andel av budsjettet. Kvelden er lykkebringende.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du løper løpsk i dag. Kanskje for mange baller kommer i din retning, og gjennom et par hektiske øyeblikk går du utover ditt mandat. Intensjonene dine er gode, men kjenn dine begrensninger.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du er en av dagens mest populære personer. Du skaper en god stemning rundt deg, og ordner opp for omgivelsene dine. Noen vil takke deg for dette. Si ja takk til innbydelser.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


En god fordeling av oppgavene er en god start på dagen. Men ditt hode er et annet sted, kjærlighet, utdannelse eller reise. Du søker spenning og oppmerksomhet, men bør unngå overdrivelser eller uforsiktighet.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du bør vokte over ditt arbeid slik at ingen kommer til og roter til for deg. Det kan være nye rutiner eller nytt teknisk utstyr. Folk som ikke vet hva de holder på med bør holde fingrene langt unna.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Kjærlighet er turbulent, men det kan være dette som tiltrekker deg. Det er en god dag for lange reiser, eller å bestille sådanne. Uenigheter og uoverensstemmelse vil ende i kompromiss.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Den som følger med på hva elven bærer med seg, kan slippe å jobbe for føden. Det er ikke alltid lett å vite om du representerer den gode eller mørke siden. I løpet av dagen bør du ha rundet inn et bytte.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Månen er i ditt stjernetegn, og du føler dette gir deg rett til å velge hva hjertet lyster fra øverste hylle. Ingen av det motsatte kjønn kan føle seg trygge i dag. Din sjarm og utstråling gjør deg nærmest uimotståelig.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Selv om du beveger deg forsiktig og ubemerket i landskapet, så har du likevel en plan og langsiktige målsetninger. Mange vil søke deg om råd i dag. Som megler eller mellommann vil du få mye gratis eller bli godt betalt.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


En tanke setter mange i sving. Noe som begynner som en lek, kan for bli til alvor. Ettermiddagen kan velte planer og sende deg i uventede retninger, men kvelden er bra for kjærlighet og vennskap.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Om du ikke opplever deg selv på rett sted i livet akkurat nå, så har du i alle fall ankommet feil sted til rett tid. Det kan være en meningsfull plan hvor du skal hjelpe andre til å ordne opp i sin livssituasjon, eller du har rolle som Kirsten Giftekniv.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning