Dagshoroskop 23. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er viktig å komme i gang med praktiske gjøremål tidlig på dagen. Ellers har du lett for å ligge på latsiden. Nå kan en ferie være nettopp det du trenger, men en god gjerning er også bra for sjelen.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du og din partner har forskjellige oppfatninger om hvordan dagen skal fordeles. Litt kunstnerisk innhold kan gjøre oppgavene triveligere. Du har lyst til å male, dra på konsert eller bare drikke kaffe.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Herlig å suse rundt, treffe venner og nyte våren. Økt sollys gjør at du trenger en partner. Kreative aktiviteter blir beriket. Strekk sansene i retning av fremmede verdener. Kino om kvelden er et must.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du irriterer deg over dårlig skilting, eller merking av sti og vei. Dersom du savner en gjenstand, kanskje den ligger på en hylle eller et høyt sted.

Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du har et sterkt behov for å bevise at du er unik. Du har lyst til å gjøre ting på din måte, men du bør ta hensyn til omgivelsene. Kanskje det er best du stikker av med ditt og kjører solo. Unngå å ødelegge for andre.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Les en bok, lag musikk eller mal. Det er en fin tid for å dyrke kreative aktiviteter, for veldedighet eller humanitært arbeid. Kvelden er helt OK for en tur på kino, men ryktene du serveres kan være falske.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du er inspirert og løftet av omstendighetene. Men du kan trenge en praktisk plan for å møte fremtiden. Intensjonene er gode, men disiplin er nødvendig for at ting skal skje. Sosiale utsikter er svært gode.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du kan føle deg misforstått eller fremmedgjort i omgivelsene. Du trenger å ta tak i dypere følelser for å formidle det du har på hjertet. Du er i en kunstnerisk og skapende periode, og meget nevenyttig.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Med blanke ark er alle muligheter åpne. Enten du søker fysisk aktivitet, kontakt med utlandet eller en diskusjon om politikk eller filosofi. Dyrk dine interesser, men sjekk utstyret for å unngå at noe går galt.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Se opp for glatte gulv. Noe kan være ute av balanse og din dømmekraft er satt på prøve. Alternativet er å legge seg ned og nyte solen, hudpleie eller en deilig massasje. Nyt velværet, men unngå å uttale deg for skråsikkert.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du er opptatt av balansen i naturen og hvordan naturkreftene kan temmes. Men du er også opptatt av menneskerettigheter og å sloss for de rette idealer. Heldig for eksperimenter. Tanken er fri.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Det er godt for deg å lufte deg. Du søker aktivitet og bevegelse. Folk vil være positive til dine prosjekter, men du må følge opp og ta tak i trådene for at ikke støtte skal ende opp med ingenting.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning