Ukeshoroskop Uke 12

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er heldig å fordele heder og ære, og din positive holdning kan føre til en vellykket friertokt. Din innsats vil øke resultatet og virke positivt på salget. Men onsdag er ikke stabil og det blir fort kostbart innen både økonomi og kjærlighet. Vær forberedt på en endring eller et taktskifte mot slutten av uken. Det dukker opp overraskelser eller en endring av plan. En person i dine omgivelser kan føle seg klar til å ta skrittet videre, men du trenger ikke forsøke presse begivenhetenes gang.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du er ikke kjent for å være blant de mest impulsive tegn, men når du først har bestemt deg kan ingenting stanse deg. Bruk mandag, tirsdag og onsdag formiddag for å sette kraft bak prosjektene dine. Være en såmann. Slapp heller av når andre har plukket opp tråden. En ung beundrer, kunstner eller utlending prøver å komme i kontakt med deg. Onsdag og torsdag er bra for kjærlighet. Du vil bli intervjuet eller ha mulighet til å påvirke utfallet av en avstemning. Helgen krever et kunststykke fra din side. Du må lytte nøye etter og vise stor tilpasningsdyktighet dersom du skal gjøre alle fornøyd.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Mandag og tirsdag viser et nytt initiativ, og du bør stå parat til å åpne nye dører og investere i retning av fremtiden. Fra et ydmykt utgangspunkt bør det være mulig for deg å forbedre din situasjon uten å tiltrekke uønsket oppmerksomhet eller misunnelse. Det er en god tid for kjøp av verktøy og tekniske hjelpemidler. Torsdag kan by på uventede nyheter eller viktige møter. Vær frempå i kjærlighet og del glede med andre. Du har ingen problemer med å høste resultater av helgens fullmåne.

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Det skjer mye i dine omgivelser, og høy aktivitet kan gjøre at du føler deg invadert av andre. Så lenge du ikke prøver å holde for mange baller i luften samtidig, er din styrke evnen til å finne frem til enkle løsninger. Fredag er bra for kreative aktiviteter sammen med barna. En tur i svømmehallen eller på kino kan også passe. Forretninger har lett for å gå i surr. Du kjører bomtur, eller kjøper noe som ikke passer. Helgen er bra for lange reiser eller kontakt med utlandet. Dersom du ikke er der akkurat nå kan du likevel legge planer og se deg omkring etter et passende tilbud.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du kan befinne deg i en lederposisjon, og ballen er i ditt hjørne, men det er likevel vanskelig å foreta de rette avgjørelser. Det kan være lurt å bruke god tid, og hente inn flere synspunkter. Fra torsdag er det lettere å skjære gjennom med de riktige løsninger. Du vil strekke deg i retning av steder som ligger utenfor allmennhetens rekkevidde, det være seg utland, institusjoner eller aktiviteter på soverommet. Prøv å opptre med verdighet og diskresjon. Sørg for ro og vern omkring privatlivet.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Mandag og tirsdag er heldig for møter, for å skrive brev og komme i gang med nye prosjekter. Merkur i harmonisk kontakt med Mars gir økt presisjon og energi, og folk i servicenæringer vil yte mer under din instruksjon. Fra onsdag av er glimrende for kjærlighet eller kurtise. Dersom du ikke er på jakt etter noe selv kan du kanskje tjene som Kirsten Giftekniv. Bruk også perioden flittig på arbeidet, innenfor områder hvor du ønsker å selge inn dine ideer og produkter. Helgen tjener både til reiser, investeringer, kontrakter og sosiale selskap hvor du kan danne nye bekjentskap.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Venus står svært gunstig plassert på stjernehimmelen frem til onsdag. Det kan dukke opp gode nyheter innen barn, lek og romantikk, eller en oppvisning kan tilrettelegges etter eget hode. Fullmånen i ditt stjernetegn til lørdag kan indikere en viktig kunngjøring eller vendepunkt i dine forbindelser. Dette er en god tid for å komme ut og treffe nye mennesker. Det er også gunstig å annonsere hva du har for kjøp og salg. Aktiviteter som innledes mens det går mot fullmåne kommer til snarlig konklusjon.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Første halvdel av uken byr på konkurranse. Det dreier seg om ledelse og økonomisk styring. Du kan ha prinsipielt rett i mange av de tingene du hevder, men bør spille kortene dine på en taktisk fornuftig måte. Onsdag er heldig for møter, lagspill og rettslige forhandlinger. Du får det beste ut av det beste, eller blir tilbudt et overkommelig kompromiss. På fredag kommer fullmånen. Denne er ikke etter ditt ønske. Verden er ute av balanse, men du kan forbedre begivenhetenes gang ved å hjelpe til å få ting til å passe.

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


La motparten ta initiativet når uken starter. Det later til at noen har gledet seg til å se deg. Er du heldig mottar du en invitasjon til et gratis måltid, eller nyheter som du har ventet på faller endelig på plass. Løven og Vekten kan være nyttige medspillere i løpet av uken, men på onsdag ser interessemotsetninger til å være en forstyrrende faktor. Folk har lett for å gjøre ting mer komplisert enn det trenger å være, og din løsningsorienterte natur kan ha en viktig misjon. Helgen byr på både moro, fart og spenning.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Mandag og tirsdag er gunstig for en markering eller praktisk demonstrasjon. Du ønsker å rydde opp og å få gjennomslag for endringer, men det kan føre til misforståelse eller konflikt om du ikke samarbeider med de lokale sjefer. Vårjevndøgn på torsdag synes for ditt vedkommende å indikere hell gjennom lange reiser, kontakt med utlandet eller ved at sertifisering går i orden. Byggetillatelser kan også ta en heldig vending. Din dømmekraft er satt på prøve på søndag. Erklær deg heller som inhabil dersom det er fare for at du går feil vei.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Mandag og tirsdag er spesielt heldig for samarbeid. Du bør forsøke å treffe den du er glad i, eller bygge på sosiale kontakter. Dersom det er viktige møter, eller avtaler under arbeid, burde disse kunne sluttføres på en måte som alle er fornøyd med. Senere i uken må du gå mer grundig til verks og tenke på alle detaljer for å styrke din posisjon. Dobbelsjekk papirer og lærebøker. Mangler kan rettes opp, eller saker kan forklares på en bedre måte. Din beherskelse av forholdene skaper orden og gir muligheter for fremtiden.

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskeneIndre balanse er viktig for Fiskene. Det kan tenkes du har noe på hjertet, men bruk mandag til å sortere tankene. Forsøk på en snarvei vil ikke lønne seg, da du har lett for å glemme noe. Når det er sagt, kan du foreta et godt valg av arbeidsredskaper, og være heldig med dine investeringer slik at når uken er omme vil du kunne se en markert fremgang på mange områder. Kjærlighet er lovende. Spørsmål vedrørende kjøp og salg kan ta litt tid, men har gode forutsetninger. Når helgen kommer, finn på moro sammen med venner, men prøv å unngå å vingle og vær tydelig på hva du vil.

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning