Dagshoroskop 23. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Amors piler fly i alle retninger, og det er vanskelig å ikke la seg rive med av en flørt. Det kan være en god anledning å invitere til et stevnemøte, eller kanskje begynne å legge planer for helgen.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Forskjeller tiltrekkes. Brikkene passer ikke helt sammen. Partnere søker frihet og spenning. Det kan være en uenighet innen næringslivet, mellom produsent og leverandør. Du er nødt til å spørre hva dette vil koste.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Unngå å ha for mange baller i luften på en gang. For det første kan det være ganske utmattende. For det andre, dersom du har flere kjærester samtidig, går det ikke lenge før du blir innhentet av realitetene.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du higer etter kjærlighet, akkurat som en annen rusavhengig. Det er det samme for deg hvor du finner det. Så lenge du tar vare på deg selv og ikke ødelegger for noen andre, hvorfor ikke ta verden med storm?


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Det er best at noen tar ekstra pent vare på deg i dag. Når verden er full av lidenskap, er det ingenting du vet som er verre enn å bli stående igjen på sidelinjen. Legg dine egne behov i bakgrunnen. En god gjerning kan gjøre underverker.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du er nysgjerrig på dette med sex og kjærlighet, men egentlig så virker det ganske ubehagelig, og er helt sikkert uhygienisk. Folk burde ha behandlet deg bedre. Husk det er viktig å leke.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


En beundrer kan være nære ved å vippe deg av pinnen. Du elsker ekstra oppmerksomhet, og vil kjøpe noe du ikke trenger. Du stiller deg i den lengste køen, bare for å komme nærmere ekspeditøren.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Dette er dagen du har ventet på. Du føler deg sexy, og kjærlighetsplaneten Venus har løpt rett i fanget på din tegnhersker, Mars. Aldri før har du vært så sikker på dine hypnotiske egenskaper.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du lar deg rive med av våren, og det er ikke mulig å telle dine potensielle kjærester på en hånd. Husk at det er kun 7 dager i uken. Du er populær, men rastløs og vanskelig å fange. Husk på dine forpliktelser.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Forretningsmessige forhandlinger kan være krevende, men spennende. På arbeid er du nødt til å gå omveier på grunn av særskilte behov. Legg fra deg litt varme og omtanke, og se hva det fører til.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Noen ganger er du så utrolig naiv og borte i din egen verden. Likevel er det noen som ser deg, og har lyst til å være kjæresten din. Dette kan være din lykkedag. Våkne opp i tide til å fange fuglen, før den har fløyet.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du tilhører en kategori følelsesmessig avanserte mennesker. Du elsker å bli jaget, og er alltid på flukt. Med et lite tegn kan du sjarmere andre i senk. Du har en menneskelig varme som alle setter høyt.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning