Dagshoroskop 22. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Det kan være noe som bør ryddes, ordnes eller legges på plass før du stikker av for å erobre verden. Dette er ikke riktig dag for å hoppe over detaljene. Du er den første til å bli bøtelagt dersom noe går galt.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Det er gode tider for å nyte venner og dyrke kjærlighet. Som en sosial aktivitet kan et kafébesøk kanskje være passende. Benytt anledningen til å rydde opp i lån og utlån. Det er viktig å vite hvor ting hører hjemme.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Velg mellom å gjøre noe fornuftig eller bare sosialisere. Dersom du får til et intervju eller kreativ skriving - ligger det an til en interessant sak.

Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du har et øye for interiør, og kombinerer skjønnhet med behov. Noe gammelt og antikt vil inspirere deg. Gå lange turer eller dra på besøk. Du trenger å lufte deg.

Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du er tiltrukket av scenen og steder med underholdning. Det er mulig du trenger en presang til en venn eller kjæreste. Noe hun/han kan smykke seg med? Ikke bli for dramatisk.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Gode nyheter er rett rundt hjørnet. Det er heldig å arrangere noe eller dra på visninger. Vekten mener alvor, følg med på hendelsesforløpet.

Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Noen viktige beslutninger må tas på formiddagen, blant uventede nyheter og gode tilbud. Du er i det fargerike hjørnet. Kanskje du kan forskjønne dine omgivelser eller bringe mennesker sammen.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Fortrolige samtaler kan hjelpe til med å sette ting i perspektiv, men du trenger hjelp for å unngå avsporinger. Kjærlighet når et viktig høydepunkt og det er en gunstig dag for en frierferd.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Ut med hund, hest eller sykkel. Mange aktiviteter finner sted i dag. Du har et behov for frihet. Du når kanskje en tur innom biblioteket, før du må videre for å rekke sporten.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Vedlikeholdsarbeid i hjemmet kaller, for hengsler og ledd må smøres regelmessig. En makker kan trenge råd, men da dere står på forskjellig sted er det ikke sikkert du kan hjelpe.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


En dag etter ditt hjerte. Med noe å pusle med og noe å se frem til, får du spredd dine vinger og dagen er fullkommen. Gunstig for reiser og gunstig for investeringer. Hold hodet kaldt.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Mange folk vil ha oppmerksomhet. Det er heldig for besøk og lange reiser. Dersom du har fri bør du unngå å løpe fra bord til bord.

Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning