Dagshoroskop 22. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Heldig dag for brain-storming og kreativ tenkning, men dårlig for å starte nye prosjekter. Du merker det i løpet av dagen. Agenda løper i uforutsette retninger. Folk er ikke på rett sted til rett tid, og kan ikke bestemme seg.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Forsvunnede gjenstander bør letes etter på et lavt sted, muligens i nærheten av vann eller noe som lukter. Møtevirksomhet er mindre heldig, bortsett fra der hvor man er villig til å gjøre et unntak fra reglene.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Det kan være feil dag for raske beslutninger, og vær forsiktig med å tro på alt du hører. Du havner andre steder enn du forventet, men er godt egnet til å ta ting på sparket. Prøv å være en pålitelig venn.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Dersom du ikke har lyst til å gå ut og erobre verdenen, er dette en passende anledning for å krype under et skjell. Det er en god dag for å bake, skape og være personlig. Viktige beslutninger kan vente.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du er svak for smiger, men så snart noen prøver å sjarmere deg i dag bør du ha antennene ute. Du kan bli invitert ut på kafé og ende opp med å betale regningen selv. Les folks intensjoner.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Prøv å beholde roen i enhver situasjon. Folk kan prøve å vippe deg av pinnen. Feilaktige henvisninger, feilaktige oppdrag og diskusjoner som går ingen steder. Dobbelsjekk alt og lat som ingenting.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Din diplomatiske og taktisk korrekte strategi fører ikke nødvendigvis frem i dag. Dersom du ser ting stagnere, bryt opp og tenk helt annerledes. Ta stolene utendørs, eller gjør noe aldeles avvæpnende. La forretningene gjøre seg selv.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du har en superb hukommelse! Du kan sitere noe som ble sagt for 40 år siden, og hvem som har lånt hva, og som du aldri har fått igjen. Klistremerker på barneskolen? Viktig da, men kanskje på tide å sette noe i et nytt perspektiv.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


God oppførsel vil føre deg langt i dag. Verden har tendens til å halte fremover, og det skal ikke mye til for å velte balansen. Det at du tidlig oppdager ulempene og tar andre på alvor gir en stjerne i boka.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Mange ting å tenke på kan gjøre at du oppfattes som distré. Pass på at du ikke kommer inn på feil stadium av en prosess. Din dømmekraft er satt på prøve, og du bør ikke dømme andre alt for hardt.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


I dag er en anledning for deg å dele kunnskap om en av dine hobbyer eller særegenheter. Dette ville berike vår forståelse av mangt. Best når du forteller hvordan dette berører våre liv.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Dette er en dag for dikt og en dag for drømmer. Det er en dag for omtanke og en dag for omsorg. Det er en dag for flotte farger og friske dufter. Det finnes andre ting enn personlig fortjeneste.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning