Dagshoroskop 21. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Dagens fullmåne indikerer et vendepunkt av spesiell betydning. Et oppgjør eller satsing betyr farvel til nåværende oppgaver, samtidig som dørene åpner seg og du blir båret på gullstol.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Begivenheter går ikke helt etter boka i dag. Planlagte møter kan falle i fisk. Økonomiske transaksjoner bærer preg av kreativitet. Investeringer er satt under tvil. Det kan være bedre å utsette.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du har problemer med å holde orden på personlige eiendeler, men forlagte gjenstander bør komme til rette. Let lavt og i retning sør, i en mørk bod. Et sted med verktøy, eller der du sist arbeidet.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Formiddagen er uforutsigbar og bærer andre steder enn forventet. Arbeidet er uryddig, men nå er det helg. Slapp av med kaffe og kos deg med venner. Det er fullmåne i kveld, og det blir liv på byen.

                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Bruk sansene og vær oppmerksom på andre. Du er i din egen verden og ikke helt på bølgelengde. Unngå å si noe som kan gjøre noen forlegen, men vær heller romslig. Tålmodighet vil vare lengst.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Månen er i ditt stjernetegn frem til kl.17. Andre er på glid, men du er heldig og kan plukke gevinstene. Kvelden mangler ikke på lidenskap. Temperaturen er høy. Forhåpentligvis tar kjærlighet en heldig vending.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Det kan være vanskelig å gjøre noe fornuftig før månen ankommer ditt stjernetegn kl.17. Gjør likevel et forsøk til å opprettholde nødvendige funksjoner. Kvelden byr på lidenskap, og du er et naturlig midtpunkt. Kast ikke bort kreftene på opphetede diskusjoner.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Det er mulig du skal skjære gjennom og bryte med formalitetene. En alternativ løsning kan føre til det gode. En venn er bærer av gode nyheter. Avskriv ikke kjærligheten, men unngå å være for intens.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Gjør plass til litt lettsindig moro, men trekk ikke apestrekene alt for langt. Det er fullmåne, og følelser løper høyt og lavt. Konsekvensene kan være eksplosjonsaktige. Se fremover og tenk langsiktig.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du arbeider hardt med å få ting til. Det er mulig dette går på bekostning av deg selv. Du trenger noen som ser og forstår deg. Kanskje er det du trenger mest en klem, uten at du må bevise noe.

Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du er flink med andre og populær i din omgangskrets. Du er positiv til å stille opp, men dagen preges av støy og forstyrrelser. Det er viktig at du setter grenser og fokuserer på dine egne behov..

Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du kan bli stilt overfor et vanskelig valg. Unngå å kjøre flere løp samtidig. Grunnen til at det er mange mennesker på jorden er for at man skal fordele oppgavene. Kjenn på dine overordnede mål.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning