Dagshoroskop 20. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du ivrer etter å komme i arbeid og prøve ut nye rutiner. Dette er en god dag for å investere, og kjøp av praktiske verktøy. Søk etter mulighetene, og la din entusiasme smitte over på andre.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Dine økonomiske utsikter er gode, og det er muligheter til gevinst og fremskritt. Du kan bli invitert med på råd eller forum. Dette er en god tid til å bygge på og utvide ditt nettverk.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Hvordan står det til med dine økonomiske forbindelser? En telefon til bank eller forsikringsselskap etter påske kan forbedre vilkårene. Kvelden vil derimot ta av i merkelige retninger. Avtaler bryter med normalen.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Dette er en fin dag for pleie og stell, og personlige vedlikeholdsoppgaver. Noen nye klær, eller en ommøblering i hjemmet? Du finner gode løsninger som frigjør både plass og energi.

                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Lederegenskapene dine er gode i dag. Du kan gi gode praktiske råd eller yte hjelp i omgivelsene. Kvelden er bra for fritidsaktiviteter, men ikke for forretninger. Avtaler kan gå dårlig.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Med Månen i ditt stjernetegn blir du løftet frem i lyset i dag. Du bør satse på kjærligheten og kreative aktiviteter. Samarbeid er vanskeligere når klokken passerer 19. Løsninger må finne plass til alle.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Noen prøver å få kontakt med deg. Det kan være av betydning for arbeid, eller mulig at du har en hemmelig beundrer? Kvelden er grei for sosiale utflukter, men det er best å ta ting på sparket.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du venter fortsatt på å se fruktene av din innsats. Det er ennå ikke for sent for å ta kontakt med venner. Kjærligheten er grei, så sant du ikke lar små detaljer komme i veien.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Prosjekter som innledes i dag har gode forutsetninger for å lykkes. Det er gunstige vilkår for jobb og økonomi, men arbeid kan komme i veien for kjærlighet. Kvelden er upålitelig. Ikke tro alt du hører.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du har mulighet til å forbedre din posisjon i dag, og en viktig beslutning kan være nært forestående. Det er hell gjennom reiser og forbindelser med utlandet.

Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du er kjent for en annerledes personlighet og et særskilt perspektiv på virkeligheten. Unngå å stikke kjepper i hjulene til andre.

Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Kollektivt arbeid vil bli fremmet. Se etter nye samarbeidspartnere. Kvelden vil bli preget av noen som skifter mening, men kanskje du bør gjennomføre dine planer og se den filmen som du hadde tenkt.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning