Dagshoroskop 20. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du er ikke redd for å si hva du mener under noen omstendigheter, men din hengivenhet og lidenskap kan plutselig snu uten noen forklaring. Fullmånen kan indikere en drakamp, men benytt muligheten til å kaste lys over situasjonen.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Noen kan kritisere din livsførsel eller valg av verdier. Du står selv ansvarlig for dine egne valg, men det kan lønne seg å lytte. Folk er forskjellige. Gjør rom for dette. Still opp for dine omgivelser.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du responderer positivt på dagens fullmåne. Du føler et sterkt behov for å strekke ut i ditt lokale univers, og er ene og alene årsak til en overbelastning av telenettet.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du, fremfor alle, kjenner effektene av fullmånen. Bevegelser i dine omgivelser river deg med i full affekt, før du etterpå blir sluppet ned igjen og innover på deg selv. Prøv å bygge på indre ro.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du er den reneste skuespiller. Du elsker all den oppmerksomheten du kan få. Det er en flott dag å stille ut ditt arbeid og vise bort dine talenter. Noen synes du tar for mye plass. Gjør rom for flere.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Det er utrolig hva som kommer frem for dagen under dagens fullmåne. Dette kan styrke din posisjon betraktelig. Du er den perfekte konsulent og instruktør, men skal være forsiktig med å sole deg i glansen av andres arbeid.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du har høye forventninger til venner og partnere. Du forventer at dere skal være på samme sted og mene og ville de samme tingene. Men alle sitter på gjerdet og venter på et signal. I mangel på en beslutning bør du ta et valg og gripe til handling.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Månen ankommer ditt tegn kl.11. Nå har du mulighet til å flytte fjell og finne løsninger hvor dører tidligere har vært lukket. Unngå unødig bruk av makt. Å tvinge gjennom løsninger er sjelden heldig.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Din rastløse natur gjør at en tur ut i det fri være den rette aktivitet i dag. Dette gir deg anledning til å se ting i perspektiv, og se ting utenfra. Ellers er du tilbøyelig til å være ubesluttsom.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Altmuligmannen i deg kommer frem på en dag som denne. Du føler deg praktisk og nevenyttig, og er klar for reparasjoner og vedlikeholdsoppgaver. Du ønsker å ramme ting inn og sette nye grenser.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du trenger antagelig å få luftet ut mer enn noen annen. En renselsesprosess eller en overhaling er nødvendig for at du skal komme deg videre. Prøv og slipp unødig bagasje uten at noen andre får det på tærne.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du trenger antagelig å få luftet ut mer enn noen annen. En renselsesprosess eller en overhaling er nødvendig for at du skal komme deg videre. Prøv og slipp unødig bagasje uten at noen andre får det på tærne.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning