Ukeshoroskop uke 16

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Mandag er en knalldag for å hive seg rundt og få nye prosjekter på hjul. Særlig arbeid som relaterer til salg, underholdning eller reklame. For å tegne større kontrakter eller kjøp av verktøy, velg onsdag eller torsdag. Disse dagene er heldige for praktiske innredninger som forbedrer funksjonalitet eller inngår som en del av et treningsprogram. Månen er på motsatt side av dyrekretsen til ditt tegn fra fredag til søndag. Dette er ikke nødvendigvis negativt, men det kan falle sammen med opposisjon, motstand eller forårsake en formsvikt. Ballen spretter i uventede retninger. Dette forebygger du ved å ta dine forholdsregler.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


De sterkeste dagene dine denne uken er fra mandag til torsdag, og rollen du spiller kan være uunnværlige. Det kan tenkes du utgjør en av grunnsøylene i et nytt prosjekt, eller at du er en stabiliserende faktor i noe som ligner en krigssone. Uansett hvordan det skal tolkes, er du på feil sted for de riktige grunner. Du har et tildelt embete. På fredag og lørdag kan du falle for noen nye dingser. Kan tenkes du må rydde vei for å få plass til dem. Hold også utkikk etter personer født under Jomfruen og Vekten, som gjerne dukker opp i viktige nøkkelroller.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Dine diplomatiske ferdigheter tjener deg godt for tiden. Du utmerker deg også innen kunst og litterært arbeid. Men dette ser ut som en god arbeidsuke. Muligheten for å ordne opp i økonomien fører til finansielle forbedringer. Forsikringsspørsmål kan gå til din fordel, og i andre sammenheng kan sikkerheten vise seg å være god, og du gjør avtaler som du kommer godt ut av. Du er fleksibel og tilpasningsdyktig, og din evne til å gjøre kompromisser kan hjelpe å få avtaler i boks.

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Noen ganger er det som om du har nok emosjonell energi til å erstatte vanlig drivstoff. Men du er kjent for dine humørsvingninger. Dersom du kjenner deg tom og sårbar, kan det være godt å slappe av i en trygg bekjentskapskrets, men når du har fått selvsikkerheten på plass er det nettopp din evne til å være intim som løfter deg helt til topps. Onsdag og torsdag er bra for skrivearbeid, men du kan være forsiktig med hvem du betror deg til. Det kan tenkes du fortsatt ønsker å ha ting under lokk. Gode nyheter til helgen. Det kan være et lykketreff eller mulighet for personlig anerkjennelse.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Det er fortsatt gode muligheter for avkastning denne uken. Prøv å få fart på sakene dine mens du fortsatt kan dra fordel av Solen i Værens tegn. Mandag og tirsdag er særlig gode. Ingen grunn til å stå i skyggen nå. Gjør alt du kan for å oppnå dine mål og ønsker. Det er heldig ved arbeidsintervjuer og i andre sammenheng der du trenger å overbevise. Torsdag er preget av rastløshet. Omrokkeringer gjør at fremtiden er i endring. Eller det er snakk om å flytte penger. Helgen er behagelig, og du kan sole deg i tilbud på sosiale aktiviteter. Men forsøk ikke å ta for mye plass. Overlat hovedscenen til andre.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


For å beskytte og styrke din posisjon, og du ønsker å underbygge din troverdighet, er det viktig å ta vare på kvitteringer og annen dokumentasjon. En respektabel fremtreden kan gi deg bonuspoeng akkurat nå. Månen flytter seg gjennom ditt stjernetegn fra tirsdag til torsdag. Dette kan også være med på å gi deg det nødvendige løftet. Onsdag og torsdag er best for kontrakter eller spørsmål vedrørende eiendom. Helgen byr på gode sosiale utsikter. Når det gjelder kjærlighet bør du ikke la deg blende av det ytre og åpenbare.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Frem til onsdag er du en av dem som sitter med de beste kortene på hånden. Din mulighet til å påvirke beslutninger eller utfallet av prosjekter, er upåklagelig. Ditt daglige virke blir styrket gjennom dokumentasjon eller at du lytter nøye etter til opinionen. Det kan være reiser, intervjuer eller besøk fra utlandet. På fredag ankommer Månen ditt stjernetegn. Dette øker din konkurransedyktighet og lykkepotensial til helgen, men det gjør deg mer utsatt dersom du velger å oppføre deg som en dust. Du kan komme andre folk til unnsetning, men du bør passe på at du ikke blir sittende med regningen.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du vil ønske aktiviteten på mandag og tirsdag velkommen, men bør sørge for at ikke papirene samler seg på arbeidsbordet ditt. Dersom noen stjeler parkeringsplassen din, kan du kanskje bøtelegge dem til inntekt for fellesskapets velferdskasse? Det er viktig å forebygge blokkeringer. Dette gjøres ved at ting plasseres der de hører hjemme. Onsdag og torsdag leverer du arbeid av høy kvalitet. Det er en god tid for undersøkelser, og du kan lykkes i å prute på prisen. Men unngå å gjøre kritikk personlig. Folk er hårsåre og det kunne sette kjepper i hjulene for videre fremdrift. Helgen åpner for partnerskap med de som er yngre enn deg.

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Månen i ildtegnet Løven på mandag og tirsdag gir deg en god start på uken. Du er som blant venner. Folk tenker ekspansivt, og det er større oppslutning om nye ideer. For mer formelle oppgaver, som sluttføring av kontrakter eller kontakt med myndighetene, velg onsdag eller torsdag. Det er et fokus på helse og vedlikehold denne uken. Kanskje du tar tak i behovet for personlige utbedringer, eller du anskaffer innretninger som gjør tilværelsen mer funksjonell. Helgen er bra for akademiske og litterære aktiviteter, men også bra for å gå ut på byen og slå seg løs. Prøv å holde et budsjett du kan leve med.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Det er mer å administrere og flere viktige beslutninger som må tas denne uken. Du merker tiltagende aktivitet på tirsdag og onsdag. Kontakt med høytstående personer er heldig. Viktige begivenheter, kunngjøringer eller tildelingen av et embete. Deretter er det mange praktiske detaljer som må tilrettelegges. Forretningslivet får seg et løft. Men det ser du også gjennom dine barn. Du kan få anerkjennelse for en hobby eller kreativ aktivitet. Eller din kjæreste har en viktig kunngjøring å komme med. Til helgen kan du hjelpe noen med å flytte eller ta en viktig beslutning.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Mandag og tirsdag kan by på motstand. Dine ideer blir møtt med skepsis om du ikke er grundig forberedt og ser bildet tydelig. Dersom du er selger er det viktig å lytte til kunden og gi næring til hans eller hennes behov. Fra onsdag kan du derimot bli gjenstand for beundring. Du er kreativ og nyskapende, men det er også heldig for fremstøt innen kjærligheten. Helgen fremmer reisevirksomhet, men det er også gunstig for annonser, utstilling eller visning. Ved å legge aktiviteter like før fullmånen, vektlegger du å bli sett samtidig som folk har det travelt med å ta beslutninger. Flott!

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskeneDet er lyspunkter på jobben. Kanskje får du ros, eller det er eksempler på økt trivsel og velvære. Utover uken er det gruppearbeid og aktiviteter med venner. En venn kan trenge råd eller veiledning. Når Månen beveger seg gjennom Jomfruens tegn på onsdag og torsdag, bør folk samle seg om spørsmål vedrørende helse og funksjonalitet. Når helgen kommer trenger du påfyll, både kunstnerisk og spirituelt. Noe som kan løfte sansene. Det er godt å komme seg ut i det fri. Dersom din sosiale struktur blir for komplisert, blir du igjen satt ut av spill og forvirret. Husk at du ikke kan gjøre alle fornøyd. Du har ofte fordel av å være litt opptatt.

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning