Dagshoroskop 19. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Hastverk er lastverk. Se deg for og ta deg tid til å få med alt du trenger. Nåløyet virker trangere i dag enn til vanlig, men du må gjennom. Fremtidsutsiktene er derimot gode.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Et morgenmøte tar tak i problemene. Forsøk å legge opp til en fornuftig strategi. Deretter flyttes fokus til eiendom og langsiktige investeringer. Steinbukken og Jomfruen er dine venner i dag.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du er en viktig brikke i dagens puslespill. Du kommer fort til poenget og trekker de riktige slutningene. Før kl.18 er best for forretninger. Senere på kvelden må du ordne opp i rot eller enkelte misforståelser.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Grip mulighetene og jobb for dine mål. Konsentrasjon og praktisk sans er viktig før kl.15. Det er lurt å holde deg til det som er formelt riktig. Ettermiddagen bringer lykke.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Ikke kjøp noe for nåtiden, men rett dine investeringer mot fremtiden. Dagen er preget av rastløshet, men forandringer er heldigvis til det bedre. Hold et åpent sinn og vær løsningsorientert.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Tro ikke alt du hører før klokken passerer 9. Det motsatte kan bli bevist. Formiddagen er gunstig for kontrakter og vitenskapelig målinger. Ikke la detaljer komme i veien for kjærligheten.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Mye bra arbeid vil bli utrettet dersom du er grundig forberedt. Derimot slår du kraftig i bordet dersom andre lurer seg unna. Pass på å ikke velte bordet. Det er viktig å opprettholde balansen.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Det er en glimrende dag for en undersøkelse, og etterforskningen kan føre til et stort beslag. Husk bare på å holde orden på egne kvoter, om du ikke vil ha pepper ut på kvelden.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Ingen gratis måltid i dag. Dersom du vil ha noe, må du være forberedt på å jobbe. Satser du på gratis skyss, ender det med å gå til fots. Unngå å loffe og kle deg for anledningen.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Onsdag lyser gunst over ditt stjernetegn. Driftene dine er sterke, og du har høy prestasjonsevne. Brikkene faller på plass rundt deg, og du er motivert til å satse mot langsiktige mål.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Prosjekter innen kommunikasjon og data gjør det bra i dag. Men det er ikke sikkert at det er heldig for kjærligheten. Det er lett å prate, men dersom du tier får følelsene en sjanse.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Ikke la andre prakke på deg mer ansvar enn det som er rettferdig. Det er viktig å sette deg selv i respekt. Vær konstruktiv og løsningsorientert. Kvelden er bra for kjærligheten.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning