Dagshoroskop 19. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har ekstra energi, og er utålmodig og rastløs. Fremfor å vente på andre, er det kanskje viktig å komme i gang med praktiske oppgaver. Du er allerede ferdig når andre starter.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Solen ankommer ditt tegn i dag, men først kl.19. Formiddagen er muligens preget av forventninger. Det er en god dag for å flytte eller reise. Nye kjærlighetsforhold byr på forpliktelser.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du trenger frie tøyler i dag. Dersom du unngår å bli trukket inn i en uenighet eller hektisk diskusjon, vil du ha langt mer frihet utover dagen. Kvelden er bra for fest eller selskap.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Etter å ha fått unna nødvendig arbeid, er resten av dag åpen for kreative aktiviteter. En spontan beslutning kan føre i uventede retninger. Her er det bare muligheter. Ha en fin dag.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du faller litt mellom to stoler i dag, og kan ha vanskelig for å vite hva du skal prioritere. Unngå kortsiktig stress eller å skape unødige bølger. Kvelden er bedre for en flørt.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Kvalitet er det eneste som opptar deg i dag. Dette gir utslag i en interesse for helse og kosthold. Du kan ha ønske om å rydde opp i dine relasjoner, og det er en fin tid for stimulerende samtaler.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Formiddagen er tung. Her er noe som må ryddes opp i. Fokuser på mulighetene, ikke hindringene. Eller kl.14 skjer et lykketreff eller heldig vending. På kvelden er det viktig å vite hvor ting hører hjemme.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Din lidenskap er stor og tålmodighet liten. Antagelig ligger du hakket foran andre. Dette kan gi deg et taktisk overtak, men det tjener ikke din hensikt å dominere andre. Vær behjelpelig og få det som du vil.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du fyrer av i alle retninger. Kun et mirakel forhindrer alvorlig skade. Til gjengjeld får du inn et lykketreff ut på ettermiddagen. På kvelden vær mer forsiktig ved valg av venner.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Dersom du havner i midten av en hektisk diskusjon, vær forsiktig med å ta parti eller dømme andre. Folk burde ikke stikke kjepper i hjulene for hverandre, men kanskje jobbe selvstendig hver for seg.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


En viktig venn endrer planer eller behov. Dette kan dreie dagen din i uforutsette retninger. Du blir satt sammen med folk svært forskjellige fra deg selv. Du trenger ikke la deg involvere.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du kan være til stor hjelp for noen som trenger å få satt ting i perspektiv og søker en ny orden i tilværelsen. Velg dine ord med omhu. Vær forsiktig med å betro deg til noen du ikke kjenner.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning