Dagshoroskop 18. mars

Vil du vite hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er motstridende interesser. Dersom du kartlegger hvem som vil hva, er det lettere for deg å prioritere riktig. Sjekk dine avtaler for å unngå misforståelser.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Formiddagen kan by på et brudd på rutinene, og du vil søke en vikar eller provisorisk løsning. I personlige relasjoner er du tilbøyelig til å eksperimentere. Kjærlighet og beundring kommer i din retning.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du er forelsket eller full av spenning. Se frem mot nye prosjekter, men dersom du ikke har nødvendig forkunnskap, kan du være blottet og sårbar. Sjekk bremsene før du trår på gasspedalen.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Folk er sensitive og sårbare, men din forsiktige og omtenksomme natur kan være det folk trenger aller mest. Sett dine drømmer i bevegelse. Det er bra for kjærlighet og teater.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Månen er i ditt stjernetegn og gir en økt oppmerksomhet. Men ikke mist hodet eller din virkelighetsforestilling. Sats på å berike andre og heve deres livskvalitet.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Prosjekter tar en positiv vending og snur i riktig retning. Balanse i regnskapet gjør deg klar til sats. Dersom du kjøper noe, sørg for at det er slitesterkt eller kan restaureres.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Dine sosiale og imøtekommende egenskaper vil tjene deg godt. Oppdrag som guide eller husvert er nært forestående. Kunstneriske aktiviteter blir fremmet, så sant du ikke bruker for mye vann.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du er kanskje den personen med størst forutsetninger for å utrette noe i dag. Du kan inngå avtaler og flytte fjell. Du får andre til å åpne seg, men husk å være beskyttende og behandle med respekt.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Din oppmerksomhet trekkes til utlandet. Du kan planlegge ferien, så lenge det ikke hindrer deg i å utrette noe her og nå. Det er god tid for underholdning, men vær forsiktig omkring det forretningsmessige.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Prosjekter basert på gjensidig tillit får en snarlig utvikling. En viktig nøkkelperson vil trenge råd og veiledning. Kvelden er heldig for kunst og kultur, men ikke forretninger.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Overlat initiativet til andre. Prøv å styre aktivitet i ønskede retninger. Det er en god tid for å annonsere eller sende ut reklame, men i enhver sammenheng - overhold tidsfristene.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


En invitasjon kan føre til noe positivt. Send ut signaler, men bli ikke for ivrig. Kjærlighet har en sjanse, men et lett trykk er best. Vær med på leken, men hold kortene tett til brystet.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning