Dagshoroskop 18. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er en god dag for fysiske anstrengelser. Kanskje det er noe nytt verktøy eller innredninger som må på plass. Eller treningsutstyr. Det er en god dag for praktiske investeringer, og for å inngå avtaler.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Dine hensikter bør være langsiktige. Det er heldig for eiendom. Dersom du er musikalsk anlagt er det en god tid for å kjøpe nye instrumenter. Du kan også lage søt musikk innen kjærligheten.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du kan føle deg beveget til å flytte fjell eller ta på deg større oppgaver. Kjærligheten er ikke nødvendigvis enkel på denne tiden. Ingenting er gratis, men det er gode muligheter for alle parter.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du ønsker å fiffe opp tilværelsen med farge og forandring. Det er en fin tid å ta kontakt med en venn. La følelsene herje med deg. De født rundt 12.-13. juli er midt i skuddlinjen nå. Det er her det skjer.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Selv om folk synes du kan være treg og langsom, setter de pris på deg for din ro og tålmodighet. Ta initiativet nå og gjør rom for andre. En ny bekjentskapskrets kan gi deg nye muligheter.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du får besøk, og kommer på et par ting du må ordne før du setter deg. Og et par ting til. Tiden går. Endelig er huset ryddet, men nå er gjestene på vei hjem. - Glem rotet. Slapp av og nyt livet. Folk vil ha deg som du er.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Månen er i ditt stjernetegn. Det er her det skjer. Du er dagens lykkebarn. Ikke kast bort for mye tid på dill og dall. Vær klar og tydelig i dine beslutninger, og fremtiden vil være bedre definert.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du har noe som andre vil ha, og dette gir deg en strategisk sterk posisjon til å forhandle frem dine ønsker. Vær klinkende klar på premissene, og ikke la personlige undertoner rote det hele til.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


En fin dag for å jakte etter potensielle partnere. Det ser ut som mye moro og mye gøy, men kjenn etter om følelser er oppriktige, eller om det kun er for lek. Du kan fort brenne av mer enn du regner med.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du opplever å ha for mange hatter i dag, og det er vanskelig å navigere blant forskjellige roller. Men i løpet av dagen kommer en heldig kunngjøring eller beslutning. Kveldens avtaler kan involvere en Vekt.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Grip dagen og bruk den til å markere dine mål og ønsker. Gjennom kjøp og handel, hobby og privat. Prøv å slå to fluer i en smekk. Kjøp ny bil eller leketøy, og inviter en potensiell kjæreste med på jomfruturen.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Velferd med sosiale muligheter åpner seg for deg i dag. Det letteste er i følge med vennene dine, men vær helt tydelig på hvor du har deg selv. Bestem deg for en enkel måte å dele regningen på.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning